Maak kennis met onze collega Jordi


29 augustus 2018

Iedere maand laten we één van onze collega’s aan het woord. Vandaag is Inhouse Sales Consultant Jordi aan de beurt. Hij geeft voornamelijk advies over onze producten en diensten en draagt de best passende oplossingen aan voor de verschillende omgevingen van onze klanten. 

“Meteen na het afronden van mijn studie Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs kon ik beginnen bij Oxilion. Dat is alweer 1,5 jaar geleden. Ik startte toen als Junior Sales Consultant, maar ben inmiddels doorgegroeid tot Inhouse Sales Consultant.”

“Dit houdt in dat ik voornamelijk advies geef over onze producten en diensten en dat ik de best passende oplossingen aandraag voor de verschillende omgevingen van klanten. Vervolgens ben ik het aanspreekpunt gedurende het gehele verkooptraject.”

“Naast deze dagelijkse werkzaamheden ben ik al sinds mijn komst bij Oxilion druk bezig met het uitfaseren van verouderde servers. Voor deze verouderde servers worden geen nieuwe updates meer uitgebracht, waardoor ze onveilig zijn geworden. Ik probeer onze klanten te helpen door hen te wijzen op de risico’s hiervan, waarna ik met ze in overleg ga om de mogelijke oplossingen te bespreken”.

“Wat ik erg leuk vind aan mijn werk bij Oxilion is dat ik vaak op een informele manier in contact kom met onze klanten, bijvoorbeeld tijdens onze Lunch & Learns en ons Food Festival. Gezellig tijdens een hapje en drankje met elkaar kletsen, ideaal!”

Blog overzicht