Onze hartelijke collega Marieke aan het woord


15 mei 2018

Iedere maand laten we één van onze collega’s aan het woord. Vandaag is Marieke aan de beurt. Zij is verantwoordelijk voor de financiële administratie. Daarnaast zorgt ze ervoor dat iedereen zich welkom voelt bij Oxilion.  

“Vier jaar geleden ben ik begonnen bij Oxilion. In het begin moest ik wel even wennen, doordat er toen alleen maar mannen werkten. Ik deed gewoon gezellig mee en voelde me daardoor al snel thuis in deze mannenwereld. Inmiddels heb ik er een aantal leuke vrouwelijke collega’s bij gekregen.”

“Bij Oxilion ben ik verantwoordelijk voor de financiële administratie. Ik houd mij onder andere bezig met inkomende facturen en financiële vragen van onze klanten. Ook heb ik geholpen bij een leuk project, waarbij we een systeem hebben uitgerold die alle inkomende facturen scant en autoriseert. Hierdoor kan ik een stuk sneller werken en meer aandacht geven aan andere zaken, zoals de debiteurenbewaking up-to-date houden.”

                                                                            Marieke en Rick

“Daarnaast zorg ik er als gastvrouw voor dat iedereen zich welkom voelt bij Oxilion. Koffie en thee staan altijd klaar! Ook help ik graag bij onze Lunch & Learns. Deze kennissessies zijn niet alleen erg leerzaam, maar ook een goede manier om klanten te spreken en beter te leren kennen.”

Blog overzicht