Klantreferenties

Van jouw succes worden wij enthousiast. Daarom zijn het de relaties met onze klanten die ons bestaan waarde geven. Hieronder een greep uit de maatwerkoplossingen die we voor onze partners hebben ingericht.

Alzheimer Nederland

Al meer dan 30 jaar geeft Alzheimer Nederland hulp en informatie aan mensen met dementie en hun naasten. Oxilion verzorgt de gehele hosting voor websites als alzheimer-nederland.nl, het bijbehorende forum met duizenden gebruikers en het recent gelanceerde platform voor mantelzorgers dementie.nl.

IFV Nederland

Het Landelijk Crisis Management Systeem van Instituut Fysieke Veiligheid Nederland brengt gebieden in kaart rondom incidenten in Nederland. Bijvoorbeeld bij incidenten als de vuurwerkramp in Enschede op 13 mei 2000, de schietpartij in Alphen aan den Rijn op 9 april 2011, of de nucleaire top in Den Haag op 24 en 25 maart 2014.

Parantion

Oxilion richtte een private cloud in voor Parantion. De bedrijfskritische online tools die Parantion ontwikkelt, worden toegepast bij vele toonaangevende bedrijven en organisaties zoals overheden, onderwijsinstellingen, ziekenhuizen en adviesbureaus.

Magenta MMT

Dagelijks vertrouwen tienduizenden medewerkers van de brandweer, defensie, politie, bedrijfshulpverlening en ziekenhuizen op de software van Magenta MMT. Wat doe je als je infrastructuur voor hosting van je bedrijfskritische applicaties het liefst in eigen beheer hebt, maar niet meer het risico van eigen beheer wilt lopen? Lees hoe Oxilion dat voor Magenta MMT doet.

FC Twente

FC Twente

Een nieuwe speler bij FC Twente? Zodra het nieuws bekend wordt gemaakt, stijgt het aantal bezoekers op de website van de club explosief. Oxilion zorgt ervoor dat de digitale thuishaven van de club op die momenten bereikbaar blijft. Sinds het seizoen 2015/16 zijn we hostingpartner van FC Twente.

Mochadocs

Bedrijven en organisaties in meer dan 140 landen managen hun contracten met de cloudoplossing van MochaDocs. Daarom is het van groot belang dat het platform altijd up and running blijft. Oxilion zorgt in nauwe samenwerking met de datacenters van Equinix en de technici van MochaDocs voor het beheer van de infrastructuur waar de software op draait.

Studioweb

StudioWeb draait ca. 400 websites, soms met zware applicaties, bij Oxilion in een gevirtualiseerde omgeving. Essentieel daarin zijn het snelle contact leggen en het snelle schakelen. Nico Smit, directeur: “Met websites als die van Nick & Simon moeten wij op de gekste tijden pijlsnel kunnen opschalen. Daarom zijn we zo tevreden met Oxilion”. Zie hieronder hoe een piekbelasting op zaterdagavond razendsnel werd opgevangen.

Roorda

Roorda

Roorda Reclamebureau bedenkt succesvolle campagnes zoals VanAnaarBeter en NIX18. De bijbehorende websites krijgen in korte tijd soms heel veel bezoekers. Daarom is het belangrijk dat er voldoende capaciteit is. Zo’n site moet natuurlijk ook aan alle veiligheidseisen voldoen. Claire du Pon werkt bij Roorda dagelijks met de online campagnes. Hoe pakt zij het aan? Wat verwacht zij van haar hostingprovider?

E*cube

Kees Rosendaal over de oplossing die met ons is neergezet: “In drukke tijden kunnen we zomaar 3 of 4 keer zoveel capaciteit nodig hebben als anders. De afspraken daarover met Oxilion werken heel prettig.” De architectuur is volledig in overleg neergezet, waarbij schaalmogelijkheden in tijden van drukte voor webshops als Intertoys, Marskramer en Expert belangrijk waren.

MEER KLANTEN

Adwise your digital brain
Ik-wil-van-mijn-auto-af
NykampNyboer
TheBeanMachine
SOV