Berichten

Toon alles
Algemeen
Evenementen
Kennis
Oplossingen
Over ons
Nieuwsbericht: Alle brochures nu online!

Alle brochures nu online!

Op onze website staan alle oplossingen die we aanbieden beschreven. Wil je nog nét dat beetje extra informatie? Dan kun je vanaf nu uitgebreide brochures bij ons aanvragen.

Lees verder
Nieuwsbericht: Feestdagen 2017

Feestdagen 2017

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig 2018! Uiteraard houden wij zelf ook van een feestje, daarom hieronder een overzicht van de feestdagen waarop we gesloten zijn.

Lees verder
Nieuwsbericht: Sinds 6 april 2000

Sinds 6 april 2000

Ze begonnen als JR Online op 06-04-2000. Raoul Werger en Jeroen Tekelenburg vertellen je graag hoe JR Online naar Oxilion en Fundaments is gegroeid.

Lees verder
Nieuwsbericht: Foto's Food Festival

Foto's Food Festival

Vrijdag 7 juli was ons eerste Food Festival. Met trots presenteren wij de foto’s die jeleukstefoto.nl voor ons heeft gemaakt tijdens dit evenement. Hierbij een impressie van deze gezellige dag.

Lees verder
Nieuwsbericht: Overname van i-Hosting

Overname van i-Hosting

i-Hosting is onderdeel van Creaal Holding uit Deventer. Creaal heeft ervoor gekozen om zich meer te focussen op hun andere expertises en hun hosting over te dragen aan Oxilion BV.

Lees verder
Nieuwsbericht: Het zal je maar gebeuren

Het zal je maar gebeuren

Je wordt ’s ochtends wakker en checkt het aantal bezoekers van je website. En dan ineens schrik je, want je leest dat een andere hostingpartij is gedupeerd door hackers.

Lees verder