Antispam

Oxilion Antispam zorgt voor ruim 98% minder spam en virussen! Dit gecombineerd met het feit dat je helemaal niets hoeft te installeren of te onderhouden en je toch zelf kan bepalen wat er met de spam gebeurt, maakt van Oxilion Antispam een doorbraak in de bestrijding van ongewenste e-mail.

Dit wordt bereikt door het inzetten van een apart hosted antispam servercluster en het combineren van de nieuwste technieken. Als je domeinnamen via ons registreert krijg je Oxilion hosted antispam er gratis bij. Oxilion Antispam is echter ook apart te bestellen.

White label antispam en grote aantallen

Oxilion hosted antispam is volledig white-label af te nemen. Zo hebben wij o.a. een Antispam APIbeschikbaar en een gratis grafische user interface (PHP/MySQL) die template gebaseerd is en heel eenvoudig te implementeren binnen uw huidige site.

De whitelabel user interface is als open source project te vinden op:
https://github.com/oxilion/antispam-ui

Vanzelfsprekend zijn ook onze MX-records white-label. Over het de API en de grafische user interface is natuurlijk ook documentatie.

Voor partijen met grotere aantallen domeinnamen hebben wij aantrekkelijke staffelprijzen beschikbaar. De prijs hangt af van het aantal domeinen. Bel of e-mail ons voor een prijs op maat.

Gratis demo?

Regelen we supersnel voor je! Voor 5 domeinnamen gedurende 30 dagen! Vraag de demo aan of bel met 088-7877680.

Een offerte ontvangen voor onze hosted antispam? Wij maken graag tijd vrij voor je. Bel voor een afspraak of meer informatie met 088-7877680 (verkoop) of mail naar sales@oxilion.nl. Je kunt ook het contactformulier invullen, dan bellen wij jou over onze hosted antispam.