Ga je ook over op SSD storage?

SSD storage: ga je ook over?

Goed nieuws! Heb je een VPS, Pro Hostingpakket of Basic Hostingpakket? Dan ga je er binnenkort op vooruit, want die gaan over naar onze nieuwe SSD storage-oplossing. Heb je een eigen server? Ook dan kan je gebruik maken van SSD storage.

Afgelopen mei kondigden we al aan dat we een nieuwe productielocatie hebben geopend in Amsterdam. Daar hebben we een volledig nieuw hostingplatform ingericht volgens de nieuwste Oxilion-standaarden. Zo was dit een logische stap in de uitrol van een professionele anti-DDoS-oplossing. Een andere belangrijk kenmerk is dat het gehele platform is ingericht met full flash SSD storage. SSD staat bekend om de zeer snelle toegangstijd tot opgeslagen data en hoge lees- en schrijfsnelheden. Dit betekent dat een website in potentie beter presteert in de nieuwe situatie.

VPS-, PRO- en BASIC-klanten gratis over

Momenteel zijn we hard aan het werk om het spiksplinternieuwe hostingplatform met SSD storage gereed te maken voor onze klanten die een VPS (VDS), Pro Hostingpakket of Basic Hostingpakket hebben. Als dank voor het feit dat we zoveel trouwe klanten hebben willen we hen als eerste laten profiteren van het nieuwe platform, met alle technische voordelen van dien. We verwachten hier over een aantal weken meer informatie over te kunnen geven.

Server of Enterprise hostingomgeving?

Ook is het mogelijk om onze full flash SSD als storage te koppelen aan je professionele hostingomgeving. Dit is een uitbreiding op onze bestaande Enterprise storage-oplossingen: Archive Storage, Basic Storage en Smart Storage. De nieuwe SSD storage is ingericht met state-of-the-art apparatuur van NetApp en uiteraard high available ingericht.

Volledige security en zekerheid

Omdat er steeds meer eisen zijn over het veilig opslaan van data – zeker als het gaat om het opslaan van persoonsgegevens – is onze storage ingericht met volledige security en zekerheid in gedachten. 3x in het kort hoe wij die zekerheid garanderen:

  1. Zekerheid door dataopslag in Nederland
  2. Zekerheid door ISO-certificering als beveiligingsstandaard
  3. Zekerheid door betrouwbare, redundant uitgevoerde storage systemen

 

Wil je meer over deze punten weten? Wil je advies over welke soort opslag het beste bij je omgeving past? Download de brochure of neem contact met ons op. We praten je daar graag over bij!