Maak kennis met Jordi

In februari 2017 verwelkomden we Jordi Gillissen als nieuw lid bij het Oxilion-team. Een korte kennismaking met de man die bezig is met de inhouse sales van Oxilion en altijd een knorrende maag heeft.

Wat houdt je functie eigenlijk in?

Op dit moment ben ik bezig met de kleine vraagstukken, eigenlijk alles waar veel in tijd in gaat zitten pak ik op. Op deze manier leer ik de systemen kennen. Uiteindelijk ga ik adviezen geven aan klanten en natuurlijk ook bezighouden met het verkopen. Wat ik belangrijk vind is dat ik plezier heb in mijn werk en dat ik het eens ben met hetgeen dat ik verkoop. Dit is ook een van de redenen dat ik bij Oxilion ben komen werken.  De sfeer in het bedrijf vind ik ook erg belangrijk.

Hoe pak je dat aan?

Meestal ga ik nu nog met de andere sales consultants in overleg en dan pakken we de vraagstukken samen op. Dit komt met name doordat ik nog niet goed genoeg bekend ben met de producten. Dit heeft ermee te maken dat ik ben begonnen met eigenlijk geen voorkennis, ik kom vanuit de HTRO Toerisme en evenementen. Dit heeft niks te maken met hosting, hierdoor verwacht ik eigenlijk dat het wat langer duurt voordat ik alle producten en de technieken die daarachter draaien doorheb. Ik zie dit ook wel als mijn uitdaging.  

Hoe ben je bij Oxilion terechtgekomen?

Ik was al een beetje bekend met Oxilion en toen ik hoorde via een vriend dat er een functie vrijkwam heb ik mijn CV opgestuurd.

Gaat je ervaring je helpen bij deze functie?

Ik heb hiervoor lang bij KPN gewerkt op de verkoopafdeling. Ik heb daar voornamelijk klantgesprekken gehouden. Ik heb ook bij het uitzendbureau ASA gewerkt, ik heb hier eerst stage gelopen en daarna gewerkt. Daar was ik ook een consultant, maar ik was ook degene die over de planningen ging en ik had veel klantcontact.

Ik denk dat deze ervaring mij gaat helpen bij deze functie. Doordat ik niet snel onder de indruk ben, presteer ik niet minder bij de grotere klanten. Ook ben ik dankzij deze ervaring sterk geworden in het telefoneren, ik ben rustig en zoek graag alles uit.

Wat staat voor jou centraal in 2017?

Ervoor zorgen dat ik bij Oxilion goed werk lever en dat ze mij willen behouden. En natuurlijk wil ik alle diensten vanbinnen en buiten kennen. Omdat ik net ben begonnen wil ik een heleboel klanten leren kennen.

Ik sta aan het begin van mijn carrière en ik ben benieuwd wat Oxilion voor mij kan betekenen.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Ik begin met mijn e-mails en vervolgens ga ik samen met de sales consultants in overleg en gaan we iets doornemen waar ik nog geen kennis van heb of gaan we iets herhalen. En daarna hebben we vaak een afspraak staan of we gaan klanten nabespreken. We gaan dan overleggen over hoe we bepaalde klanten kunnen aanpakken. Op dit moment is het nog mij nog voornamelijk oriënteren.

Jordi Gillissen in het kort

Gek op tuinieren | Hardlopen | Mediajunkie | Fanatiek FC-Twente fan | Geboren in Rotterdam |