Maatschappelijk ondernemen

Tegenwoordig is iedereen zich wel bewust van de maatschappelijke problemen die zich voordoen in de wereld , milieuvervuiling, omgang met dieren en slechte leefomstandigheden in ontwikkelingslanden zijn hier drie voorbeelden van. Oxilion is zich ook bewust van deze feiten en draagt graag haar steentje bij aan verbetering!

We hebben een aantal aanvragen ontvangen voor sponsoring van websites en projecten. Wij willen partijen graag helpen bij het maatschappelijk verantwoord bezig zijn. Echter zoals iedereen begrijpen zal, kunnen we niet alle aanvragen accepteren. We hebben daarom besloten twee aanvragen te accepteren.

  • DagboekvanSjors: Het verhogen van de levenskwaliteit van de kinderen hier in Indonesië. Daarbij wordt niet gekeken naar leeftijd, geslacht, opleiding of religie. Ik vind namelijk dat alle kinderen het recht hebben op een goede toekomst! Zij zijn degene die het land en de wereld verder overnemen later, dus moeten zij gezond, gelukkig en opgeleid zijn om dit aan te kunnen!
  • Dierenmissies: De doelstelling van de Stichting Dierenmissies is daar waar mogelijk bij te dragen aan een verbetering van de leefomstandigheden van dieren waarbij primair de focus is gericht op Zuid-West Europa.

Zoals hierboven aangegeven kunnen we niet alle aanvragen sponseren of gratis aanbieden. Wel hebben wij, omdat we binnenkort ons 30.000ste domeinnaam gaan registreren, een actie waar je kans maakt op gratis hosting of andere prijzen. Het enige dat wij nodig hebben is een voorspelling! Voorspel je de datum waarop wij ons 30.000ste domeinnaam registreren? Dan maak je kans op een prijs!

Je kan voorspellingen insturen via Twitter (@Oxilion), Facebook en Blog.

Tip: De domeinnaamteller die registreert hoeveel domeinnamen we nu geregistreerd hebben vind je op onze website.