Oxilion in 2012

Oxilion staat niet stil. We ontwikkelen continue door aan bestaande en nieuwe producten. Soms op de voorgrond, soms op de achtergrond maar altijd met het doel de dienstverlening nog beter te maken. We kijken alvast vooruit.

Nieuwe productpropositie. Eenvoudig zelf de configuratie samenstellen. Niet meer in voorgedefinieerde pakketten, maar zelf bepalen hoe de server eruit komt te zien. Deze servers worden standaard opgeleverd in het Virtual Datacenter. Alle controle.
Ook nieuw is dat ook bij de kleinere servers de verschillende typen storage te combineren zijn. Zo kunnen onze klanten nog efficiënter inkopen.

Managed servers. Nog verder ontzorgd. Pro-actief ingrijpen, groei monitoren en samen groeiplannen maken en bewaken. Uiteraard in meerdere varianten; altijd een optie die bij je past.

SSD accelerated SAS. Als zelfs SAS niet snel genoeg is, versnellen wij dat nog verder door de meest opgevraagde data op SSD te plaatsen. Zo halen we een snelheidswinst van wel 40%.

Partners en resellers. We gaan het jullie nog makkelijker maken! Niet alleen makkelijker, ook wordt het doorverkopen van onze producten en diensten aantrekkelijker!

Nieuwe website. Voor dit alles komt ook een volledig nieuwe website. Hierin worden de nieuwe producten duidelijk gemaakt en wordt de nieuwe site nog gebruiksvriendelijker!

Mocht je nog tips, wensen of suggesties hebben voor een van deze veranderingen, aarzel dan vooral niet om ze ons te laten weten! We belonen je er graag voor!