Recente blogberichten

Zaterdag 11 april gesloten

Zaterdag 11 april 2015 zijn wij gesloten. In geval van spoed staan onze storingsdienstmedewerkers voor je klaar. Je kunt dan contact met ons opnemen middels het spoedformulier in Mijn Oxilion.

Kritiek lek in SEO-plugin Yoast
yoast-plugin-lek-gedicht

Op 11 maart werd een update van de populaire SEO-plugin Yoast gepubliceerd die een kritiek lek dicht. Het lek zorgt ervoor dat er ongewenste aanpassingen in de WordPress-database worden aangebracht. De Yoast SEO plug-in wordt voor meer dan 14 miljoen WordPress-sites gebruikt. Je website is onveilig als je deze plug-in nog niet hebt bijgewerkt naar… Lees verder »

Oxilion verhuist ook online naar toplocatie
nieuwe-oxilion-nl

Na de verhuizing naar ons nieuwe pand is nu ook Oxilion.nl totaal vernieuwd. Deze “move” kenmerkt de groei van Oxilion naar een managed hostingpartner die kwaliteit levert en de tijd neemt om klanten persoonlijk te ondersteunen met hun hostingomgeving. We zijn erg trots op het resultaat. Kijk eens rond op onze nieuwe website en we… Lees verder »

Data altijd beschikbaar met NetApp
2015-02-24-netapp-logo

Als specialist in bedrijfskritische hosting werken wij proactief aan de bereikbaarheid van jouw applicatie of website. Omdat we niks aan het toeval overlaten, werken we uitsluitend met bewezen technologie. Voor de beschikbaarheid van data gebruiken we NetApp, bekend om zijn state-of-the-art storage-oplossingen. Groot groeiende applicaties vereisen een geavanceerde oplossing. Zo’n oplossing bestaat vaak uit meerdere… Lees verder »

Nieuw beveiligingslek GHOST

Gisteren is een kritiek lek geconstateerd in de software glibc, het gevonden lek heeft de naam GHOST. Dit lek geeft aanvallers de mogelijkheid om op afstand en zonder geldige inloggegevens vrij eenvoudig kwetsbare servers over te nemen en kan de aanvaller willekeurig code uitvoeren op de server. Voor al onze klanten die een Managed Server… Lees verder »

Twee overnames succesvol afgerond

Oxilion heeft de hostingactiviteiten van Red5 en MetroPlus met succes overgenomen. Deze klanten kunnen per direct volledig gebruik maken van alle services en support van Oxilion. De markt voor hostingservices blijft zich ontwikkelen. Oxilion ziet dat de markt nog steeds groeit. Tegelijkertijd is er ook sprake van consolidatie. Het bedrijf wordt met enige regelmaat benaderd… Lees verder »

Nooit meer spam met nieuwe antispamdienst SpamExperts
2015-01-15_logo-spamexperts

Per 15 januari is onze antispamdienst aanzienlijk verbeterd. Voor alle bestaande en nieuwe klanten wordt email nu bewaakt door de grootste premium antispam-aanbieder voor Nederland: SpamExperts. Het nieuwe cluster in het kort: Scant niet alleen inkomende e-mails, nu ook uitgaande e-mails; Makkelijk te gebruiken: eenvoudige webinterface; Bijna 100% filternauwkeurigheid; Duidelijke logs; Geautomatiseerde rapportages in PDF… Lees verder »

Oxilion verwelkomt nieuwe collega’s in 2015

Bij Oxilion doen we er alles aan om 2015 net als 2014 weer tot een topjaar te maken. Voor ons betekent dat: de allerbeste service leveren en doen wat we beloven. Daar hoort ook professionalisering en uitbreiding bij, en daarom zijn we blij met onze nieuwe aanwinsten – Oxilionen – Wouter Oosterveld (35) en Jelle… Lees verder »

Openingstijden tijdens de feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur. En dat betekent gezelligheid met familie en vrienden. Dat geldt voor jou maar ook voor ons. Daarom hebben wij de aankomende weken tijdens de feestdagen gewijzigde openingstijden. Maandag 22-12-2014 08:30 uur tot 17:30 uur Dinsdag 23-12-2014 08:30 uur tot 17:30 uur Woensdag 24-12-2014 08:30 uur tot 16:00 uur… Lees verder »

Drupal Splash Awards

In het jaar 2014 heeft Oxilion veel focus aangebracht. Zo zijn wij ons verder gaan richten op managed servers voor webapplicaties. Deze markt is enorm en onderdelen daarvan zijn bijvoorbeeld Java applicaties, Magento en Drupal applicaties. Voor deze laatste hebben wij ons recent aangesloten bij de Stichting Drupal Bedrijven Nederland en Stichting Drupal Nederland. Vanuit… Lees verder »