Header ecube

Infrastructure kent vele klanten

Een kleurrijke mix van klanten maakt gebruik van Infrastructure van Oxilion. Wij koesteren ze, groot en klein. Hieronder kun je met een aantal van hen kennismaken.

 

   Portiva         ReplaceDirect

 

   SpeakUp         Tauw

 

Gepland onderhoud

Onderhoud voer je in onze visie net zo uit als klantsupport: voortdurend en proactief. Dankzij ons intensieve programma van gepland onderhoud hoeven wij betrekkelijk weinig reactief op te treden. Vanzelfsprekend lichten we klanten in over onderhoudsactiviteiten.

 

Bekijk gepland onderhoud

Infrastructure: VMware als vertrekpunt

Betrouwbare infrastructuur is kritisch voor je bedrijfsvoering. Bij Oxilion hebben we daarom het toonaangevende VMware als uitgangspunt genomen voor de ontwikkeling van ons Virtual Data Center (VDC), een verfijnde infrastructuur die aan elke klantwens kan voldoen. 

Managed of unmanaged

We hanteren een strikte scheiding tussen managed en unmanaged. Zo sluiten we grijze gebieden uit en scheppen we helderheid. Dus: laat je volledig ontzorgen óf stap zelf in de controlekamer. Wat je ook kiest, wij zorgen dat de infrastructuur klaar staat om jouw ambities te ondersteunen.

De controlekamer is voor jou

Creëer en (her)configureer zo veel en zo vaak als je wilt. Tien nieuwe servers in tien minuten? Geheugen uitbreiden of reduceren? Harde schijf vergroten met één slider zonder offline te gaan? Snapshotten of templates maken? Via Virtual Data Center is de controlekamer voor jou.

Wel de lusten, niet de lasten

Onze computing clusters met Cisco UCS, HP Lefthand en enterprise Dell servers staan in ISO 27001-gecertificeerde datacentra en draaien op 100% redundante groene stroom. Wij beheren, jij mag ontwerpen en inrichten - al dan niet met onze hulp. 

 

Virtual Data Center: het beste van twee werelden

Met het Virtual Datacenter (VDC) op VMware biedt Oxilion een unieke propositie. Koop schijfruimte, reken- en netwerkcapaciteit in kleine blokken in en verzorg naar eigen inzicht de inrichting. Of laat Oxilion het doen. Techniek en gebruiksgemak: het beste van twee werelden.

De voordelen op een rij

  • Geen investeringen in hardware of personeel
  • Soepele, onbegrensde schaalbaarheid (pay as you grow)
  • Duidelijke keuze tussen managed en unmanaged
  • Maximale prestaties, beschikbaarheid en beveiliging
  • 24/7 support van onze specialisten, zonder antwoordapparaten, wachtrijen of tickets
  • Groene stroom (en zelfs de noodstroom is redundant)
  • Grotere handelingssnelheid omdat je niet meer naar een datacenter hoeft te reizen

Zelf zien hoe het werkt? Vraag een demo aan.

Uitsluitend de infrastructuur nodig? Vraag ons naar Fundaments
Als je enkel en uitsluitend infrastructuur zoekt, is ons zusterbedrijf Fundaments wellicht iets voor jou. Waar Oxilion excelleert in het toevoegen van producten en diensten aan de infrastructuur, is Fundaments een pure infraspecialist, met onder meer vCloud, IaaS (Infrastructure as a Service) en Veeam back-up. We vertellen je graag meer over deze beide routes naar jouw eindbestemming. 

Klaar voor de lancering? Neem meteen contact met ons op.