Bescherming tegen Foreshadow

Linux

Je kunt je server beschermen door onderstaande commando’s uit te voeren. Voor onderstaande Linux distributies staat beschreven hoe je je server kunt beschermen:

Red Hat/CentOS

Debian/Ubuntu:

Zodra je dit gedaan hebt, moet je een herstart van je server uitvoeren. Door het herstarten van je server wordt het beveiligingslek verholpen, omdat er een nieuwe kernel wordt geladen.

In sommige gevallen wordt er een schijfcontrole gedaan. Hierdoor kan het wat langer duren voordat je server weer online is.

Windows Server

De update die de beveiligingslekken dicht wordt automatisch gedownload en geïnstalleerd via Windows Update.

Lukt het niet of is er iets onduidelijk? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag.