Hoe maak ik een e-mail forwarder aan in Plesk?

Plesk 11.5

Stap 1. Als eerste log je in op Plesk. Daarna klik je bovenin op het tabblad “E-mail”.

Stap 2. Vul het e-mailadres in dat moet forwarden, en verzin een wachtwoord of genereer deze.

Stap 3. Klik op het tabje “Forwarding”. Vul het vinkje “Switch on mail forwarding” in.

Specificeer waar de e-mail heen verzonden moet worden en druk op Ok.

Plesk Onyx(17)

Stap 1. Login op Plesk.

Stap 2. Klik op “Email Adresses”.

Stap 3. Klik op “Create Email Address”.

Stap 4. Vul het e-mailadres in dat moet forwarden, en verzin een wachtwoord of genereer deze.

Stap 5. Klik op het tabje “Forwarding”. Vul het vinkje “Switch on mail forwarding” in.

Specificeer waar de e-mail heen verzonden moet worden en druk op Ok.