Hoe suspend / verwijder ik een pakket

Stap 1

Als je ingelogd bent als “Reseller” op “Direct Admin” kom je op het onder staande scherm. Hier klik je vervolgens onder het kopje “Account Management” op “List Users”, hier vind je een overzicht met alle users die jij als reseller hebt.

hoe suspend verwijder ik een pakket 1

Stap 2

Als je vervolgens het betreffende “Pakket” selecteert, door achteraan het lijstje op “Select” te klikken, kun je vervolgens een handeling verrichten. Je kunt dan het pakket “Suspenden”, dat houdt in dat je alles uitzet zonder het te verwijderen. Ook kan je het “Deleten”, hiermee verwijder je wel daadwerkelijk het pakket.

hoe suspend verwijder ik een pakket 2