Hoe vraag ik een SSL-certificaat aan?

Voor het leveren en installeren van SSL-certificaten hebben we specifieke informatie nodig van jou.
Op deze pagina leggen we uit welke SSL-certificaten wij aanbieden en welke informatie benodigd is voor de aanvraag.

Onze SSL-certificaten

1. Positive SSL (standaard domein validatie);
  2. Positive SSL Wildcard (standaard domein validatie incl. alle subdomeinen);
  3. EV SSL (uitgebreide validatie op domein en organisatie, met een groene balk in de browser);
  4. TrueBusinessID with EV voor Multidomain (uitgebreide validatie op meerdere domeinen en organisatie, met een groene balk in de browser).

Welke informatie hebben we nodig voor je aanvraag?

Voor de aanvraag van SSL-certificaten, hebben we tenminste de volgende gegevens nodig:

– Type certificaat;
– Bedrijfsnaam;
– Voornaam;
– Achternaam;
– Afdeling;
– Adres;
– Postcode;
– Woonplaats;
– Provincie;
– Land;
– E-mailadres;
– Telefoonnummer.

Deze gegevens ontvangen we graag op info@oxilion.nl.

Let op: voor de aanvraag van een TrueBusinessID with EV-certificaat zijn aanvullende gegevens vereist en houd daarbij rekening met een doorlooptijd van tenminste twee weken.
De persoon die je als contactpersoon opgeeft, moet full-time in dienst zijn van de organisatie waarvoor het certificaat wordt aangevraagd en hij of zij moet beslissingsbevoegd zijn voor beveiligingszaken, zoals SSL-certificaten.

Verder dient voor het bevestigen van een SSL-certificaataanvraag één van de onderstaande e-mailadressen te werken. Graag horen we naar welk van de volgende e-mailadressen de e-mail ter bevestiging gestuurd mag worden, bijvoorbeeld:

admin@domeinnaam.nl
administrator@domeinnaam.nl
webmaster@domeinnaam.nl
postmaster@domeinnaam.nl
hostmaster@domeinnaam.nl

Meer informatie kun je ook nog vinden via de oplossing SSL-certificaten en je kunt op die pagina ook een brochure met extra informatie aanvragen.

We zien je aanvraag graag tegemoet! Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben, dan horen we dat graag. Je kunt ons tijdens kantooruren bereiken via 088-7877678 of info@oxilion.nl.