Hoe vraag ik mijn logingegevens op?

Het kan voorkomen dat je je logingegevens voor Mijn Oxilion kwijt bent. Dit is geen probleem aangezien deze makkelijk zijn op te vragen. Voer onderstaande stappen uit om je logingegevens te verkrijgen.

Stap 1

Ga naar de website van Mijn Oxilion en klik op “Wachtwoord vergeten”. Dit zie je vlak onder de inlogvelden staan.

Inloggen_stap1

Stap 2

Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons onder bekend bent.

Inloggen_stap2

Stap 2b

Mocht het zijn dat je met je e-mailadres meerdere klantnummers hebt dan zal er gevraagd worden naar het klantnummer waarvan je het wachtwoord wilt herstellen. Dit klantnummer is terug te vinden op je facturen.

Inloggen_stap2b

Stap 3

Binnen enkele minuten wordt er een e-mail naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. In deze mail staat een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan aanmaken.

Mocht het niet lukken om je wachtwoord te herstellen of heb je geen toegang meer tot het e-mailaccount? Stuur dan een e-mail naar info@oxilion.nl met het probleem of bel onze supportafdeling op 088-787 7678. Het kan zijn dat we wat persoonlijk informatie aan je vragen voordat we het wachtwoord herstellen. We willen natuurlijk niet aan de verkeerde persoon je wachtwoord geven.