Hoe vraag ik mijn Plesk inloggegevens op?

Er zijn 2 manieren om je Plesk logingegevens op te vragen.

Methode 1

Stap 1

Log in op mijn Oxilion en ga via “Producten” naar “Domeinen”.

Stap 2

Zoek het desbetreffende domein op en klik op ‘vraag aan’. Je ontvangt binnen enkele seconden een e-mail met de logingegevens. Let op dat uw wachtwoord met deze handeling wordt gewijzigd. Dit heeft geen invloed op uw website, e-mail of databases.

Methode 2

Stap 1

Ga naar het control panel van je domein, te bereiken via https://uwdomein.nl:8443

Stap 2

Klik op de link ‘Forgot your password?’.

Stap 3

Vul zowel je gebruikersnaam als je e-mailadres in. Klik hierna op OK. Je wachtwoord zal verzonden worden naar het e-mailadres wat je zojuist hebt ingevoerd.