Extra software-modules installeren

Helaas kunnen wij niet ingaan op verzoeken tot installatie van extra software op de servers, als je webhosting afneemt.

Er draait een stabiele en veilige softwareconfiguratie op alle servers. Wanneer hiervan afgeweken wordt, zou dit tot problemen kunnen leiden bij het maken van back-ups en het verplaatsen van websites in geval van storing of onderhoud.

Indien je wel eigen software wilt installeren en roottoegang wenst tot de server is een Virtual Dedicated Server of een Dedicated Server misschien iets voor je. Neem voor meer informatie contact op via 088-787 7678.