Mail instellen op een Samsung smartphone

Open je apps en klik op Instellingen.

Hier selecteer je Cloud en accounts.

Hier kies je vervolgens Account toevoegen.

Hier vul je het e-mailadres en je wachtwoord in. Klik voor de zekerheid op wachtwoord tonen om te controleren of je geen typfouten hebt gemaakt.

Vervolgens klik je op Handm. Instell.

Hier vul je het e-mailadres, je username en je wachtwoord in.

LET OP! Je e-mailadres en username zijn hetzelfde.

Als servernaam vul je in mail.domeinnaam.nl (let op! In plaats van domeinnaam, vul je je eigen domeinnaam in).

Bij de uitgaande e-mail vul je de volgende gegevens in:

Mail.domeinnaam.nl (let op, dit betreft je eigen domeinnaam).

De gebruikersnaam is je e-mailadres inclusief wachtwoord.

Wanneer alles succesvol is ingevuld krijg je het volgende te zien:

Gefeliciteerd, je mailaccount is nu ingesteld op een Samsung telefoon!