Migratie van BHCP naar Plesk

Wat is BHCP?

BHCP staat voor Business Hosting Control Panel. Dit controlepanel is door Business Hosting gemaakt en door Oxilion naar Plesk gemigreerd.

Hoe log ik in op Plesk?

Je kan inloggen op Plesk door het volgende poortnummer achter je domeinnaam te typen :8443

Bijvoorbeeld:
http://oxiliondemo.nl:8443/

Hierna word je automatisch doorgeleid naar de inlogpagina van de Plesk server waar je hostingpakket op gehost wordt.

Kijk op deze pagina voor meer informatie over: inloggen op Plesk

De logingegevens van je hostingpakket bij Business Hosting zijn zo goed mogelijk overgenomen en zouden dus nog steeds moeten werken. Lukt het je toch niet om in te loggen? Vul dan het volgende formulier in, zodat we je zo snel mogelijk verder kunnen helpen:

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn site werkt niet meer, wat kan ik doen?

We hebben tijdens de migratie ons best gedaan om alle data zo goed mogelijk over te zetten. Helaas kan het zijn dat je site na de migratie niet meer werkt. Om te kijken wat er aan de hand is, moet je in de logs van je site kijken.

Dit doe je als volgt: log files op Plesk

Ik mis data

Is iets niet helemaal juist overgezet? Vul dan het onderstaande formulier in, zodat wij op de oude server kunnen kijken of jouw data handmatig over te zetten is:

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil de DNS van mijn domein wijzigen

De DNS van je domeinnaam is voorlopig nog te wijzigen via: https://systeem.businesshosting.nl/. De rest van je hostingzaken regel je via Plesk.

PHP instellingen wijzigen

Bij het overzetten hebben we rekening gehouden met de versie van PHP (5.5). Mocht het zo zijn dat je instellingen van PHP aan wilt passen, dan kan je dit gemakkelijk via de Plesk interface doen.

Hier kun je ook gelijk een nieuwere versie van PHP kiezen. Je hebt keuze uit PHP versie 5.5 tot en met 7.2.

Zie ook: PHP settings op plesk