Wat zijn de standaard instellingen voor de e-mail?

Inkomende e-mail

Protocol: IMAP of POP3
Inkomende mailserver: Hier vul je de hostname in van de server waarop je hostingpakket staat. Deze kan je terugvinden via Mijn Oxilion onder Hosting > het betreffende hostingpakket > Server (voorbeeld daweb01.oxilion.nl, dapro10.oxilion.nl of pleskweb20.oxilion.nl)
Gebruikersnaam: Hier vul je het volledige e-mailadres in
Wachtwoord: Hier vul je het wachtwoord in voor dit e-mailadres

Uitgaande e-mail

Uitgaande mailserver: Hier vul je de hostname in van de server waarop je hostingpakket staat. Deze kan je terugvinden via Mijn Oxilion onder Hosting > het betreffende hostingpakket > Server (voorbeeld daweb01.oxilion.nl, dapro10.oxilion.nl of pleskweb20.oxilion.nl)
Gebruikersnaam: Hier vul je het volledige e-mailadres in
Wachtwoord: Hier vul je het wachtwoord in voor dit e-mailadres
Uitgaande poort: Hier vul je poort 587 in. Bij veel ISP’s is het gebruik van poort 25 niet toegestaan en wordt deze poort geblokkeerd.