Roorda

Over Oxilion

Onze droom is een wereld waarin informatietechnologie er is om mensen vleugels te geven. Onze missie is om met internetgerelateerde diensten en producten de voorwaarden te scheppen waarmee individuen, organisaties en ondernemingen kunnen excelleren. Wij zien onze kennis van techniek en beheer als een middel waarmee we anderen in staat kunnen stellen hun ambities waar te maken en daarbij boven zichzelf uit te stijgen.

 

Meer Over Oxilion

Managed Services: beheersen, beheren, bekrachtigen - Oxilion

Managed Services zijn het kloppend hart van Oxilion. Beheersen, beheren, bekrachtigen. Hoe beter wij die dingen doen, des te meer kom jij als klant tot je bestemming. En daar gaan wij voor.

Beheersen
De techniek beheersen we volledig. Simpelweg omdat we de juiste mensen in huis hebben. Met de juiste kennis en kwalificaties en een klimaat van continue prestatieverbetering.

Beheren
Techniek is één; optimaal resultaat uit de techniek halen is een tweede. Bij ons vind je de gevirtualiseerde oplossing voor je IT-omgeving mét de mate van management die jij verlangt.

Bekrachtigen
Techniek en beheer dienen bij ons één doel: de klant lanceren. Daar zit voor ons de voldoening. Jou en je onderneming de faciliteiten, het vertrouwen en de vrijheid te geven om op te stijgen.

Get powered by Oxilion.

Managed Services: de handen vrij

Volledig ontzorgd. Zo ga jij je voelen wanneer je je IT-omgeving bij Oxilion onderbrengt. Je bepaalt uiteraard zelf welke onderdelen je aan ons overlaat en welke je zelf regelt. Als we maar samen kunnen garanderen dat jij de handen vrij hebt om te doen wat je moet doen.

Maatwerk

In onze visie draait het in dit vak om maatwerk. Daarom zijn we nieuwsgierig naar je wensen. Klop maar aan, dan hebben we samen veel te bespreken. Vrijblijvend uiteraard. Of je nu bescheiden wilt beginnen of meteen aan het grote werk toe bent, wij schakelen scherp en soepel met je mee.

Interesse in onze meest gevraagde diensten? Zie de menukolom links op deze pagina.

Klaar voor de lancering? Neem meteen contact met ons op.