Back-up en herstel

Altijd de meest actuele bestanden bij de hand. Wat er ook gebeurt.

Zekerheid. Daar draait het om. Dat mócht er wat gebeuren, je snel weer door kunt met je meest actuele bestanden. Want als het gaat om de continuïteit van je organisatie wil je geen concessies doen. Neem daarom zelf de regie over het back-upproces en het herstelproces met de Back-up SLA van Oxilion.

Maximale controle

Ze zijn onmisbaar: betrouwbare back-ups en het snel kunnen terugzetten van die back-ups, de zogenaamde restores. Daarbij wil je zelf bepalen hoeveel kopieën of back-ups je van welke systemen maakt en waar je ze opslaat. En als er onverhoopt iets misgaat, dan is het ook praktisch dat je zonder tussenkomst van derden snel weer in de lucht bent. Met onze Back-up Service behoud je bovendien de regie over het complete proces. Via een selfserviceportaal bepaal je namelijk zelf het back-upbeleid en monitor je het gehele back-upproces. Vanzelfsprekend regel je vanuit het selfserviceportaal ook eenvoudig zelf het herstel van de bestanden. Zo staat je organisatie nooit stil.

Ook handig voor testscenario’s

Met de Back-up SLA van Oxilion sla je alle back-ups automatisch, betaalbaar en schaalbaar op. Maar er is nog een voordeel. We maken gebruik van een slimme technologie waarmee je een gekloonde, geïsoleerde omgeving kunt creëren. Ideaal voor het draaien van allerlei tests, van een audit voor restores tot het testen van een software update, zonder daarbij de echte werkomgeving te beïnvloeden.

Een transparante overeenkomst

Wij houden van eenvoudig en transparant. Dus bieden we geen complexe licentiestructuur, maar betaal je maandelijks voor de opslag die je afneemt. Verder is alle data gegarandeerd veilig opgeslagen in Nederlandse datacentra die, net als wij, voldoen aan de strikte eisen van de ISO 27001:2013-certificering en NEN 7510.

De voordelen op een rij:

  • Volledige regie over het back-up- en restoreproces.
  • Een selfserviceportaal voor maximale controle.
  • Zelfstandig back-upbestanden terugzetten.
  • Inzicht in het complete back-up- en restoreproces.
  • Betaling naar gebruik, op maandbasis.
  • Enorme schaalbaarheid en flexibiliteit.
  • Efficiënte manier van opslag.

Dus wil je zeker weten dat je gegevens goed beschermd zijn en wil je graag zelf de touwtjes in handen hebben? Wil je profiteren van maximale schaalbaarheid en van kosteneffectieve opslag? Dan ben je bij Oxilion aan het juiste adres. Onze experts adviseren je daarbij graag over hoe je jouw back-up- en restoreproces slim en toekomstbestendig inricht.