Drupal Hosting

Hosting waarmee je het beste haalt uit jouw Drupal-website.

Drupal is voor velen een nog onbekend Content Management Systeem (CMS). Maar wel een die in rap tempo terrein wint. En dat is niet voor niets. Drupal is een aangenaam flexibel CMS en zeer schaalbaar. Dat is met name handig voor websites die te maken krijgen met een dagelijkse of periodieke piekbelasting. Ook handig: de mogelijkheid om meerdere websites te beheren vanaf één platform, bijvoorbeeld voor campagnes of voor meerdere landen.

Open source

Drupal is een open source-systeem. Dat betekent dat je het gratis mag downloaden en naar wens mag aanpassen. Het gevolg is dat de vele gebruikers Drupal continu doorontwikkelen en voorzien van nieuwe plug-ins en thema’s. Het gros daarvan is gratis online beschikbaar.

Drupal Hosting

Drupal Hosting is webhosting die volledig is afgestemd op de wensen en eisen van de de Drupal-website. Kort gezegd komt het erop neer dat jij je alleen bezig hoeft te houden met de inhoud: teksten, foto’s, uploads enz. Wij zorgen voor een server die volledig is ingericht op de eisen en wensen van Drupal. Verder maken we back-ups , we installeren updates, monitoren je website en voorkomen problemen. Zonder dat je het merkt.

Oxilion is aangesloten bij Stichting Drupal Bedrijven Nederland. Meer weten over Drupal Hosting? Onze Drupal Hosting-experts beantwoorden graag al je vragen.