Firewall & Loadbalancing

Beveilig uw online omgeving met een krachtige firewall.

Hoe groter een hostingomgeving, hoe complexer de beveiliging. Omgevingen met meerdere servers of veel internetverkeer vereisen een hoge kwaliteit Firewall & Loadbalancing. Voor deze beveiligingsvraag biedt Oxilion een state-of-the-art oplossing; de FortiGate. De FortiGate heeft één doel: de beste security zonder verlies van performance.

Hoe werkt de FortiGate?

De FortiGate is een gespecialiseerd apparaat van Fortinet en is een oplossing die drie functionaliteiten biedt, namelijk: firewalling, loadbalancing en SSL-offloading.

Firewalling
In plaats van elke server in de hostingomgeving te voorzien van een firewall, centraliseert de FortiGate deze taak voor de totale hostingomgeving. Oxilion controleert hierbij de beschikbaarheid van de firewall en reageert direct op onverwachte onderbrekingen.

Loadbalancing
Loadbalancing begeleidt inkomend verkeer naar de servers binnen jouw omgeving, waardoor losse servers niet overbelast raken.

SSL-offloading
Bij het maken van een versleutelde verbinding wordt er rekencapaciteit gevraagd van de server, die bij veel internetverkeer overbelast kan raken. SSL-offloading zorgt ervoor dat alle processen rondom SSL encryption en decryption worden verplaatst naar de FortiGate.

De voordelen van Firewall & Loadbalancing bij Oxilion:

  • Specialistische apparatuur en bewezen technologie die redundant is uitgevoerd;
  • De FortiGate ontlast servers op het gebied van: firewalling, loadbalancing en SSL-offloading;
  • De specialisten van Oxilion zorgen voor de inrichting en 24/7 beheer.

Prijzen en meer informatie?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang de brochure met prijzen en meer informatie.