Hosting XS4ALL naar Oxilion

Onlangs is bekendgemaakt dat XS4ALL stopt met haar hostingactiviteiten. Maar waar XS4ALL stopt, gaan wij verder. Daarom stellen we ons graag even aan je voor als nieuwe hostingleverancier! Wij zijn Oxilion, een professionele webhoster met meer dan 20 jaar ervaring en een enorme passie voor onze klanten en de techniek waarmee wij werken. Vanuit hartje Enschede verzorgen we de beste webhosting voor heel Nederland.

Domeinnaam (reservering)

Domeinnaam is jouw eigendom

Keuze uit veel verschillende extensies

Eenvoudig toegang tot DNS

Vanaf € 10,00 per jaar

Verhuis gratis!
Basic Webhosting

Website hosting

Onbeperkt aantal mailboxen

Domeinnaam verplicht

Vanaf 5 GB opslagruimte

Vanaf € 60,00 per jaar

Verhuis gratis!
Business Webhosting

Geavanceerde website hosting

Onbeperkt aantal mailboxen

Met of zonder domeinnaam

Vanaf 10GB opslagruimte

Inclusief back-up

Patchman

Gratis SSL

Vanaf € 12,50 per maand

Verhuis gratis!

Twijfel je over de juiste oplossing? Bel dan met Mark. Hij geeft vrijblijvend advies.

Hosting overstap naar Oxilion?

Wat ons onderscheidt van andere hostingleveranciers in Nederland is dat de klant bij ons voorop staat. Bij ons ben je namelijk geen nummer. Wanneer je ons bijvoorbeeld belt, kom je niet in een wachtrij en word je altijd persoonlijk geholpen. We denken dan ook altijd vanuit ons nuchtere en persoonlijke perspectief mee wat het beste is voor jouw situatie.

Doordat XS4ALL stopt met haar dienstverlening is een hosting overstap, website migratie en/of e-mail migratie helaas noodzakelijk. Wij begrijpen dat je hier niet op zit te wachten en willen je graag helpen om deze overstap zo goed en gestructureerd mogelijk te laten verlopen. Daarnaast is deze migratie gratis bij ons.

Bij een verhuizing komen de nodige zaken kijken. Wij leggen hier graag uit hoe wij te werk gaan.

De domeinnaam
Allereerst voegen wij de domeinnaam toe in onze administratie zonder deze te verhuizen. We kunnen dan vast alles goed voorbereiden voor een vlekkeloze overgang. Zodra alles goed staat, kan de domeinnaam verhuisd worden. De domeinnaam is nu geregistreerd bij ons en in ons beheer voor jou. De website en eventueel e-mail draait nog bij XS4ALL. Dat is de volgende stap.

De website en e-mail
Daarna leveren we een hostingpakket op gekoppeld aan dit domein. Zodra de hosting staat, voegen we de webdate, database en eventueel e-mail toe aan dit pakket. Als dit alles eenmaal over is, kan er getest worden. Als de test geslaagd is, kunnen wij de benodigde aanpassingen doen binnen jouw domein zodat de hosting via ons loopt.

Stopzetten oude abonnement
Na bovenstaande stappen kan je met een gerust hart de diensten bij XS4ALL opzeggen. Let op, doe dit voor 1 oktober 2021. Per die datum komen de diensten hoe dan ook te vervallen.

Migratie zelf uitvoeren

Wil je liever zelf migreren? Dan hebben wij zeker een andere mooie deal voor jou! Neem contact op met Mark.