Private Cloud Hosting

Je eigen IT-omgeving volledig in je eigen cloud. Maar dan zonder gedoe.

Steeds meer organisaties maken gebruik van een virtuele IT-omgeving: de cloud. Dat is niet voor niets. Maar wat is een cloud nou eigenlijk?
Een cloud is het geheel van online platformen, infrastructuren en softwaretoepassingen waar iedereen naar wens gebruik van kan maken. In deze wolk heb je volledige controle over data, beveiliging en kwaliteit. Maar wat is een cloud nou eigenlijk?

Een cloud is het geheel van online platformen, infrastructuren en softwaretoepassingen waar iedereen naar wens gebruik van kan maken. In deze omgeving kun je de volledige controle hebben over data, beveiliging en kwaliteit.

Public cloud vs Private cloud

Er zijn verschillende typen clouds. In een public cloud gebruik en deel je de componenten in de cloud met anderen. Dat levert je een stuk flexibiliteit op. In een private cloud deel je niet met een ander. Jouw infrastructuurcomponenten zijn dan privé. Jij bent dus de baas over je eigen wolk.

Private cloud = solide basis

Bij Private Cloud Hosting stellen we in overleg met jou een cloud samen die volledig aan jouw hardware- en softwarewensen voldoet. Kies je voor Private Cloud Hosting van Oxilion, dan ligt de verantwoordelijkheid voor het onderhouden van jouw private cloud bij ons. Met andere woorden: jij profiteert van de meest intelligente IT-oplossingen én van onze vakkennis en –kunde. Een solide basis voor je bedrijfsvoering.