Shared hosting

Op onze pagina over een virtual private server, ofwel VPS, wordt uitgelegd dat deze ingezet kan worden voor meerdere applicaties en klanten. Dit wordt een shared server genoemd. Dit gebruiken wij voor onze klanten om geavanceerde hosting pakketten te leveren. De toegang tot deze shared hosting pakketten zal via een control panel gaan. De inloggegevens hiervan ontvang je bij oplevering van dit pakket. 

Waarom shared hosting van Oxilion?

  • Geen omkijken naar hardware
  • Up-to-date software
  • Hoge mate van veiligheid door o.a. Patchman
  • Gratis SSL-mogelijkheid met Let’s Encrypt
  • One-click installer op basis van Installatron

Geen omkijken naar hardware

Met de shared hosting oplossing van Oxilion heb je geen omkijken naar hardware of onderhoud aan de hardware. De resources van het hosting pakket zijn gereserveerd voor jou en zijn daarom altijd beschikbaar.

Up-to-date software

Het structureel bijwerken van software blijft een lastige kwestie. Op onze shared hosting ben je verzekerd van up-to-date software waarmee je klaar bent om de nieuwste applicaties te draaien. De meeste applicaties zoals bijvoorbeeld WordPress zijn ook nog eens eenvoudig te installeren met enkele klikken door installatron. Tevens is het met Installatron mogelijk om geautomatiseerd updates uit te voeren en back-ups te maken. Er handig!

Hoge mate van veiligheid

Veiligheid is erg belangrijk. Zo zijn de servers voorzien van geavanceerde technieken om de veiligheid te waarborgen. Elk hosting pakket draait namelijk zogezegd in een eigen kooi. Je kunt dus nooit bij data van anderen komen. Daar bovenop draaien wij de software Patchman. Deze software detecteert lekken in de applicatie (bijvoorbeeld WordPress) en indien nodig isoleert patchman het gevonden lek.

Shared hosting maar geen last van anderen

Elk pakket wordt beschermd tegen overmatig gebruik van andere pakketten. Hinder van een andere applicatie op dezelfde server is hiermee tot een minimum beperkt. Een enkele site op onze shared hosting kan dus niet leiden tot complete downtime voor de server.

Mogelijkheid tot gratis SSL met Let’s Encrypt

Met Let’s Encrypt kan eenvoudig en snel een gratis SSL-certificaat worden aangemaakt en geïnstalleerd. Toch liever een betaald certificaat met zekerheid? Dat kan ook! Er is altijd een manier om de communicatie van de applicatie over het internet af te schermen.

Verschillende varianten van Shared hosting 

  • Basic hosting, hosting voor alle standaard klein zakelijke applicaties.
  • Business hosting, hosting voor de meer geavanceerde applicaties.