WordPress Hosting

Voor een vlekkeloos draaiende WordPress-website

WordPress is een veelgebruikt Content Management Systeem (CMS) waarmee je zelf heel gemakkelijk een website bouwt en onderhoudt. Kennis van programmeren is niet nodig. Waar WordPress eerst vooral bekend stond als software om eenvoudig je eigen weblog te maken, gebruiken veel organisaties het inmiddels als volwaardig CMS voor hun bedrijfswebsite.

Open source

WordPress is een open source-systeem. Dat betekent dat je het gratis mag downloaden en naar wens mag aanpassen. Het gevolg is dat de vele gebruikers WordPress continu doorontwikkelen en voorzien van nieuwe plug-ins en thema’s. Het gros daarvan is gratis online beschikbaar.

WordPress Hosting

Elke website heeft een server nodig om te kunnen draaien. Heb je een WordPress-website, dan komt die het best tot z’n recht op een server die volledig is ingericht naar de wensen en eisen van WordPress. Met de WordPress Hosting van Oxilion functioneert jouw website dan ook zo vlekkeloos als maar mogelijk is. Tel daar de service van onze WordPress-Hosting-experts bij op en je begrijpt dat niet alleen jouw website, maar ook jij je gelijk thuisvoelt bij Oxilion.