Onze collega Timo aan het woord


25 september 2018

Iedere maand laten we één van onze collega’s aan het woord. Vandaag is Timo aan de beurt. Als Office & Support medewerker probeert hij onze klanten altijd te voorzien van de allerbeste service. Daarnaast is hij kortgeleden bij ons gestart als stagiair.

“Ik werk al 2,5 jaar elke zaterdag (en soms doordeweeks) bij Oxilion als Office & Support medewerker. Dit is perfect te combineren met mijn studie IT Service Management aan het Saxion in Enschede.
“Inmiddels zit ik in het 3e jaar van mijn studie en moest ik op zoek naar een stageplek. Toevallig hadden ze bij Oxilion nog een leuke opdracht liggen. De komende tijd ben ik dus niet alleen op zaterdag, maar ook doordeweeks bij Oxilion om aan mijn opdracht te werken.”

“Tijdens mijn stage neem ik de rol in van Technisch Consultant en ga ik de implementatie van de ITIL-Processen ‘Change- en Releasemanagement’ onderzoeken. Aan de hand van dit onderzoek ga ik een adviesrapport opstellen ter verbetering van de huidige processen. Daarnaast ga ik dit advies presenteren en bij goedkeuring implementeren.”

“Bij Oxilion hebben we drie kernwaarden: persoonlijk, hoogwaardig en nuchter. Deze proberen we niet alleen naar onze klanten toe uit te dragen, maar ook onder de collega’s onderling vinden we dit belangrijk. Daarom organiseren we vaak een LAN-party of gaan we een hapje met elkaar eten. Dit laat mooi zien hoe één van de kernwaarden, persoonlijk, leeft onder de medewerkers.”

Maurits en Timo tijdens ons Food Festival.

Blog overzicht