Marketeer Iris aan het woord


13 februari 2018

Iedere maand laten we één van onze medewerkers aan het woord. Vandaag is Marketing & Communicatie medewerker Iris aan de beurt. Bij Oxilion is zij verantwoordelijk voor het inspireren en informeren van onze klanten door middel van relevante en interessante content. Maar hoe zien haar dagen bij Oxilion eruit?

“Een halfjaar geleden ben ik begonnen met werken bij Oxilion. Ik ben toen samen met Daniël, onze Inhouse Sales Consultant, gestart met het schrijven van brochures voor de oplossingen die we aanbieden. Deze staan op de website al uitgebreid omschreven, maar geïnteresseerden die nét dat beetje extra informatie willen, kunnen nu ook een brochure aanvragen.
Hierin staat bijvoorbeeld wat de desbetreffende oplossing voor je doet, wat de kosten zijn en welke voordelen de oplossing met zich meebrengt. Hartstikke handig!

Daarnaast heb ik contact opgenomen met een aantal klanten en hen gevraagd hoe zij de oplossing(en) die zij bij Oxilion afnemen, ervaren. Hier heb ik vervolgens klantreferenties van geschreven, zodat iedereen kan lezen wat bijvoorbeeld Webton en TriOpSys van Oxilion vinden.

 

Iris en een aantal sportieve collega’s hebben in september namens Oxilion de Enschedese Singelloop gelopen. Daar waren we dit jaar ook voor het eerst trotse afstandsponsor van de Oxilion Dubbele Mijl.

 

Op dit moment houd ik mij voornamelijk bezig met het schrijven van content in de vorm van blogberichten voor onze sociale mediakanalen en onze maandelijkse nieuwsbrief.
Daarnaast help ik ook bij het organiseren van ons Food Festival en onze Lunch & Learns. Dit zorgt ervoor dat mijn werk heel afwisselend en leuk is.”

Blog overzicht