Onze nieuwe collega's aan het woord


24 juli 2018

In het afgelopen half jaar hebben wij er vijf nieuwe collega’s bij gekregen: Colin, Yorick, Bram, Daniël en Henk Jan. Wat doen ze bij Oxilion en hoe ervaren ze het bij ons?

We stellen ze graag aan je voor!

Colin Keizers – Security Officer

“Ik zorg ervoor dat Oxilion blijft voldoen aan de ISO 27001 en NEN 7510-norm. Hiermee laten we zien dat we voldoen aan alle eisen op het gebied van informatiebeveiliging. Daarnaast hou ik mij bezig met de AVG en zorg ik dat Oxilion ISO 9001-ready is en ook dit certificaat krijgt!”

“Het is erg leuk en gezellig bij Oxilion. Iedereen staat open voor nieuwe ideeën en kritiek. Ook is er veel ruimte voor eigen inbreng en innovatie.”

Yorick Roebersen – System Engineer

“Ik ben enkele weken geleden begonnen bij Oxilion. Als System Engineer ben ik niet alleen verantwoordelijk voor het ontzorgen van onze klanten, maar help ik hen ook bij eventuele problemen.”

“Dit is erg leuk om te doen! En daarnaast is de werksfeer ook nog eens uitstekend”.

 

Bram Roeleveld – HR & Administration

“Officieel heb ik de functietitel HR & Administration, wat inhoudt dat ik met Thijs en Raoul bezig ben met het herschrijven van regelingen zoals de autoregeling, het salarishuis en de functieprofielen.
Daarnaast regel ik verschillende dingen voor onze klant BP, zoals de facturatie, het verlengen van contracten en het contact met de projectmanagers. Ten slotte ondersteun ik Thijs op financieel vlak, waar ik binnenkort nog meer bij betrokken zal gaan worden. Eigenlijk ben ik dus momenteel een beetje een manusje van alles!”

“Ik heb Oxilion tot nu toe ervaren als een heel open en persoonlijk bedrijf, waar leuke mensen werken en waar iedereen z’n best doet om het elkaar naar de zin te maken.”

Daniël Beeke – Software Engineer

“Een maand geleden ben ik gestart met het vernieuwen van Mijn Oxilion. Op dit moment zijn we aan het onderzoeken welke software we gaan koppelen. Wanneer dit bekend is, kan ik beginnen met het programmeren van het nieuwe Mijn Oxilion.
Doordat de werksfeer prettig is en het werk goed bij mij past, voel ik me erg op mijn gemak hier!”

 

Henk Jan Wachtmeester – System Engineer

“Als System Engineer ben ik verantwoordelijk voor het beheer van de servers. Daarnaast help ik klanten met technische vragen of problemen.”

“Ik voel me erg op mijn plek bij Oxilion dankzij de leuke collega’s en de gezellige sfeer die daardoor ontstaat. Ook vind ik het belangrijk om mezelf te kunnen ontwikkelen en hier krijg ik zeker de ruimte voor bij Oxilion!”

 

Blog overzicht