Onze vrolijke collega Neelke aan het woord


27 juni 2018

Iedere maand laten we één van onze collega’s aan het woord. Vandaag is Neelke aan de beurt. Zij is verantwoordelijk voor onze identiteit en ons imago. Van het aanpassen van onze huisstijl en website, tot aan het regelen van een personeelsuitje naar Ibiza… Neelke is van alle markten thuis!

“Sinds maart 2017 werk ik bij Oxilion en ben ik verantwoordelijk voor het imago en deels voor de identiteit van het bedrijf. Dit betekent dat ik mij bezighoud met de huisstijl, allerlei communicatiemiddelen en marketinguitingen. Zo heb ik direct nadat ik ben gestart de huisstijl aan laten passen naar een frissere variant. Ons logo is van bruin naar blauw of wit gegaan en de kleuren uit ons beeldmerk zijn op verschillende plekken terug te zien. Daarnaast heb ik ervoor gezorgd dat er een nieuwe website kwam.”

“Samen met mijn collega Lian heb ik afgelopen jaar veel projecten opgezet om onze klanten blijer te maken, nadat ons DNA-traject was afgerond. We hebben inmiddels ook twee Food Festivals georganiseerd en houden een aantal keer per jaar een interessante Lunch & Learn voor onze klanten.”

Lian en Neelke tijdens ons eerste Food Festival 

“De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met de voorbereidingen op de WebWinkel Vakdagen. Sinds lange tijd hebben wij hier komend jaar weer een stand.
Ook zijn we net een Online Marketing traject gestart. Gelukkig pakt mijn collega Iris dit over, aangezien ik na deze week heerlijk met zwangerschapsverlof ga.”

“Naast mijn marketing & communicatiewerkzaamheden zit ik sinds dit jaar bij onze Personeelsvereniging. Dus organiseer ik met de andere leden leuke uitjes voor collega’s. Het leek mij tof om een keer echt iets groots te doen. Anderen waren in het begin een beetje sceptisch over mijn idee, maar de animo bleek uiteindelijk enorm te zijn. Het resultaat: begin oktober gaan we met 30 collega’s drie dagen naar Ibiza!
Alles is inmiddels geregeld: van hotel en vlucht tot en met een vette boat party en het bezoeken van clubs.”

“Ik vind het geweldig om dit soort dingen te organiseren. Daar krijg ik dus echt veel energie van.
Misschien wordt het alleen wat lastig om volgend jaar te evenaren.” 😉

Blog overzicht