Trotse hostingpartner van FC Twente


30 januari 2018


Vorige maand is de nieuwe website van FC Twente live gegaan. Voor het nieuwe digitale huis van de club gaven zowel supporters als sponsors hun input. Het resultaat is een mobielvriendelijke website waar supporters op de hoogte blijven van het laatste nieuws, eenvoudig tickets kunnen bestellen en via sociale media de club en spelers op de voet kunnen volgen.
Ook Oxilion heeft haar steentje bijgedragen, maar wat hebben wij precies gedaan? Thijs, Technical Consultant bij Oxilion, legt het graag aan je uit. 

Twent(s)e partners

“Sinds 2015 hosten wij de website van FC Twente. Afgelopen jaar kwam Tom Schreurs (Hoofd Marketing, FC Twente) ons echter vertellen dat ze graag een nieuwe website wilden.
Rick, onze Sales Consultant, en ik hebben een aantal gesprekken gevoerd bij de club, wat uiteindelijk heeft geleid tot een samenwerking met Nerds & Company, Sports Alliance en Team Nijhuis.
Dat was mooi om te zien, allemaal Twentse partners die samen wilden werken aan de nieuwe website van FC Twente.”

“Nadat FC Twente en Nerds & Company aangaven wat hun functionele wensen en verwachtingen van de nieuwe omgeving waren, hebben wij een oplossing gepresenteerd die hierbij aansluit.
Dit was Managed Hosting, waarbij Oxilion verantwoordelijk is voor het online blijven van de website,” aldus Thijs.

Wat doen wij nu?

Thijs: “Wij verzorgen de managed omgeving van FC Twente. Dit houdt in dat we de servers 24/7 in de gaten houden en ingrijpen bij eventuele incidenten. Daarnaast monitoren we de omgeving proactief, zo zorgen we er altijd voor dat er voldoende capaciteit is om www.fctwente.nl optimaal te laten functioneren.
Ook installeren we updates zodat de omgeving altijd veilig en stabiel is. FC Twente hoeft zich dus niet druk te maken over het online blijven van de website.
Daarnaast bezoeken we uiteraard graag met collega’s alle thuiswedstrijden.”


Onze reclame op de LED-boarding is viermaal per wedstrijd zichtbaar in de Grolsch Veste.

Ook Managed Hosting van Oxilion?

Wil je meer weten over Managed Hosting van Oxilion, zodat je ook zorgeloos online kunt? Vraag de brochure aan via onze website.

Dankzij onze samenwerking met FC Twente verloten wij regelmatig kaarten voor wedstrijden via onze Facebook-pagina. Houd deze pagina daarom goed in de gaten!

Blog overzicht