3w Media

3w Media is een creatief & strategisch full-service webdesign- en mediabureau. Vanuit Eindhoven en Veenendaal helpen ze ondernemers om meer resultaat te behalen uit hun websites, e-commerce, online marketing en offline media.
Sinds jaar en dag zijn ze klant van Oxilion, waar ze op dit moment VPS Hosting afnemen. Patrick vertelt je graag meer over zijn ervaringen met Oxilion. 

Al 15 jaar tevreden

“15 jaar geleden waren wij op zoek naar een stabiele en flexibele partner. Na een uitgebreide zoektocht op het internet kwamen we terecht bij JR Online, wat later opsplitste in Oxilion en Fundaments. De kosten structuur en de positieve referenties van andere bedrijven zorgden ervoor dat wij met een goed gevoel voor Oxilion kozen. Inmiddels zijn we al ruim 15 jaar een erg tevreden klant,” aldus Patrick.

 

 

Patrick, commercieel directeur bij 3w Media

Stabiele en flexibele oplossing

Op dit moment neemt 3w Media de oplossing VPS Hosting af, waardoor ze hun serverruimte geheel naar eigen inzicht kunnen inrichten.
“Voor ons is dit de perfecte oplossing, doordat de serverruimte stabiel en flexibel van opzet is. Daarnaast kunnen we voor vragen en advies altijd terecht bij support en ook de sales afhandeling is snel en accuraat.”

Maatwerk

Persoonlijk, hoogwaardig en nuchter; dat zijn de kernwaarden van Oxilion. Op de vraag of Patrick deze terugziet in de huidige dienstverlening, antwoordt hij resoluut: “Zeker, deze worden waargemaakt door goede service en support. Bij Oxilion denken ze altijd met je mee wat resulteert in maatwerk.”
“Doordat onze inrichting vrij klantspecifiek is, is het fijn dat we bij Oxilion support krijgen van specialisten die veel ervaring met ons hebben. Dit zorgt er eigenlijk voor dat we bijna altijd de juiste antwoorden op onze vragen krijgen.

De kern is dat we al jaren erg gelukkig zijn met Oxilion,” concludeert Patrick.

Referenties overzicht