FC Twente

FC Twente, de trots van het Oosten, speelt sinds 1 juli 1965 betaald voetbal. In 2010 werd FC Twente voor het eerst landskampion en in 2011 ging de KNVB-beker na 10 jaar weer mee naar Enschede.
Waarom hebben ze gekozen voor Managed Hosting van Oxilion? En hoe ervaren ze dit?  

Twent(s)e partners

Tom (Hoofd Marketing, FC Twente): “In 2015 kwamen we in contact met Oxilion via onze webpartner Nerds & Company (toen nog Itmundi). We wilden graag met een regionale partner samenwerken die ons waardeert als klant en waarbij zich dat uit in de service die geboden wordt. We vonden in Oxilion de partner die we zochten.”

Nieuwe website

In januari is de nieuwe website van FC Twente live gegaan. Het resultaat is een mobielvriendelijke website waar supporters op de hoogte blijven van het laatste nieuws, eenvoudig tickets kunnen bestellen en via sociale media de club en spelers op de voet kunnen volgen.
Ook Oxilion heeft haar steentje bijgedragen. Thijs, Technical Consultant bij Oxilion, vertelt: “Sinds 2015 hosten wij de website van FC Twente. Afgelopen jaar kwam Tom ons echter vertellen dat ze graag een nieuwe website wilden. Nadat we hoorden wat de functionele wensen en verwachtingen van de nieuwe omgeving waren, hebben wij een oplossing gepresenteerd die hierbij aansluit. Dit was Managed Hosting, waarbij Oxilion verantwoordelijk is voor het online blijven van de website.”

Onze reclame op de LED-boarding is viermaal per wedstrijd zichtbaar in de Grolsch Veste. 

Service van hoog niveau

Tom: “Managed Hosting van Oxilion sluit perfect aan bij onze wensen op het gebied van hosting. Daarnaast is de service van hoog niveau en denken ze bij Oxilion altijd proactief met je mee. We kennen meerdere medewerkers persoonlijk en zij staan dag en nacht voor ons klaar. De aanwezige kennis is goed, maar als bepaalde kennis toch niet aanwezig is, wordt dit netjes gecommuniceerd en wordt er meegedacht over de realisatie van een oplossing.”

Referenties overzicht