Instituut Fysieke Veiligheid

Vanuit Arnhem en Zoetermeer draagt het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) bij aan een veilige samenleving. Ze ondersteunen de veiligheidsregio’s en hun partners bij het versterken van de brandweerzorg en bij de aanpak van rampenbestrijding en crisisbeheersing.
Bart van IFV vertelt je graag meer over hun ervaring met Private Cloud Hosting van Oxilion.

Volledig ontlast dankzij Private Cloud Hosting

“Enkele jaren geleden waren we op zoek naar aanbieders van OpenStreetMap. Hierdoor kwamen we in contact met Oxilion waar we nu Private Cloud Hosting afnemen.”
Oxilion biedt Private Cloud Hosting met hardware van hoge kwaliteit, die volledig in te richten is naar de wensen van de gebruiker. Op de vraag hoe IFV deze oplossing ervaart, antwoordt Bart: “Oxilion monitort en beheert Private Cloud Hosting voor ons. Daardoor zijn wij volledig ontlast als het om beheer gaat en daar zijn we erg blij mee!”

Goede prijs-kwaliteitverhouding

“Doorslaggevend in onze keuze voor Oxilion was de goede prijs-kwaliteitverhouding. Je merkt dat de aanwezige kennis goed op peil is.”

                                                       Jordi, Inhouse Sales Consultant bij Oxilion

“Daarnaast ervaren wij de dienstverlening als zeer persoonlijk, omdat er tijdens telefonisch contact altijd goed wordt meegedacht en er duidelijke adviezen op maat worden gegeven,” aldus Bart.

Referenties overzicht