MochaDocs

 

Bij MochaDocs helpen ze dagelijks mensen uit allerlei organisaties over de hele wereld met het managen van contracten. Dit doen ze door het bouwen van contractmanagement software die eenvoudig, snel, veilig en betaalbaar is.
Oxilion zorgt in nauwe samenwerking met de datacenters van Equinix en de technici van MochaDocs voor het beheer van de infrastructuur waar de software op draait.

24/7 beschikbaar

Bedrijven en organisaties in meer dan 140 landen managen hun contracten met de cloudoplossing van MochaDocs. “We kunnen het ons niet veroorloven om down te gaan,” stelt Rob. “Bij een aantal klanten zitten we ook in het primaire proces. Zij moeten op elk moment over hun data kunnen beschikken, bijvoorbeeld om rapportages te draaien of een bijlage met financiële informatie te openen. Omdat onze software van Singapore tot Washington gebruikt wordt, betekent dat ook écht 24 uur per dag, 7 dagen per week.”

Op zoek naar een betrouwbare partner

“We hebben vanaf dag één gezegd dat MochaDocs moet draaien in een datacenter van het allerbeste niveau. Dat kan ook niet anders, want de infrastructuur moet altijd werken, zelfs als de stroom uitvalt. Een aantal jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met Equinix. Zij leveren het beste van het beste.”

Hoewel Equinix ook datacenters in Nederland heeft, kan het niet alle diensten leveren waar MochaDocs om vraagt: “Ze bieden de infrastructuur, maar doen niet het beheer daarvan. We hebben toen bij Equinix gevraagd naar professionele partners voor het beheer. Zij kwamen met Oxilion en dat gaf ons erg veel vertrouwen.
We hebben 2 á 3 maanden getest, waarbij we deden alsof de datacenters al draaiden via Oxilion. We hebben de performance wereldwijd gecontroleerd door zelf af te reizen naar verschillende locaties, waaronder Boston en San Francisco. Die tests hebben allemaal positief uitgepakt, waardoor we besloten hebben om te kiezen voor Oxilion.”

De oplossing: Managed Hosting

Oxilion monitort zoals afgesproken 24/7 de omgeving waarop MochaDocs draait. “Stel dat een klant in één keer heel veel gaat doen met onze software, dan zou dat effect kunnen hebben op de performance van onze infrastructuur,” legt Rob uit. “Oxilion zorgt er dan voor dat er op hardware-level meer power komt, zodat de performance nooit onder de vastgestelde grenzen gaat.”

Uitstekende partner

“Bij Oxilion nemen ze hun werk serieus. Dat merk je op alle fronten. Het is niet alleen de techniek, maar ook de hele service. Dat maakt Oxilion tot een uitstekende partner.
We hebben in het begin alle tijd kunnen nemen om een keuze te maken. Daarin hebben we veel vragen gesteld over processen en certificering waar we snel antwoord op kregen.
Elk kwartaal hebben we een evaluatiegesprek. Daarmee voorkom je dat verwachtingspatronen uit elkaar gaan lopen. We zetten daarin behoorlijk scherp de puntjes op de i. Oxilion weet ook dat we kritisch zijn en ze lopen daar niet voor weg.”

Als Rob de dienstverlening moet samenvatten: “We draaien en het gaat naar tevredenheid. Voor de aankomende jaren is Oxilion een goede partner.”

Referenties overzicht