TriOpSys

TriOpSys is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van Mission Critical IT-systemen, ofwel bedrijfskritische softwaresystemen die nooit uit mogen vallen.
Maar hoe helpt Oxilion daarbij? Clifford van TriOpSys vertelt je er graag meer over. 

Op zoek naar één partner

“Bij TriOpSys werken we met systemen die nooit mogen uitvallen. Denk hierbij aan systemen die data doorgeven aan de ANWB over verkeershinder en spookrijders. Of een omgeving waar piloten gegevens krijgen over waar ze wel en niet mogen vliegen. En het schoolvoorbeeld van Mission Critical IT: een alarmcentrale voor brandweer, ambulance en politie. We werken voor zowel particuliere meldkamers als voor 112.
Daarom stellen we natuurlijk hele hoge eisen aan de infrastructuur waar de bedrijfskritische applicaties op moeten draaien. Meerdere machines bij meerdere datacenters was voor ons dus geen oplossing. We wilden op zoek naar één partner,” aldus Clifford.

Fijne sparringpartner en goede communicatie

“Daarnaast waren we ook op zoek naar een partner waar je inhoudelijk mee kan sparren. Bij Oxilion kregen we een goed gevoel en daarom zijn we na een testperiode met hen verdergegaan. We werken nu een aantal jaar samen op het vlak van bedrijfskritische hosting.
Wat ik fijn vind aan Oxilion is dat ze snel kunnen schakelen en dat ze de communicatie goed op orde hebben. Toen ik belde over de webserver was mijn vaste contactpersoon toevallig niet aanwezig. Ik kreeg Daniël aan de lijn. Ook hij wist wie ik was en waar ik het over had. Dat wil je als klant. Ze hebben aan een half woord al genoeg.”

                                                    Daniël, Inhouse Sales Consultant bij Oxilion

Technische specialisten

TriOpSys is in ieder geval tevreden over de samenwerking met Oxilion. Clifford concludeert: “Je merkt dat het technische specialisten zijn. Ook bij niet-standaardoplossingen denken ze goed met je mee en dragen ze zelf oplossingen aan. Bovendien is de communicatie gewoon helemaal top. We krijgen snel contact en snel resultaat.”

Referenties overzicht