WebIT

Bij WebIT werken ze dagelijks aan hun doel: het ontwerpen en ontwikkelen van software die voor jou onmisbaar is. Kort nadat ze in 2005 startten, kozen ze voor Oxilion, waar ze op dit moment Reseller Hosting, DDoS-wasstraat en drie Managed Servers afnemen.
Wil je graag weten hoe ze deze oplossingen ervaren en waarom ze voor Oxilion hebben gekozen? Jan van WebIT vertelt je er meer over.

Professioneel en voortvarend

“Toen we in 2005 klant werden, heette Oxilion nog JR Online. De manier waarop Jeroen en Raoul destijds bezig waren met hun bedrijf sprak ons erg aan. In de jaren daarna merkten we dat ze niet alleen meegaan met de nieuwste ontwikkelingen, maar dat ook alles heel professioneel en voortvarend wordt aangepakt.
Daarnaast zijn we erg blij met de oplossingen die we bij Oxilion afnemen. De manier waarop ze deze voor ons organiseren en beheren, geeft een geruststellend gevoel. De online veiligheid die we daarbij ervaren is uitstekend,” aldus Jan.

 

 

 

 


Jan, CEO bij WebIT

Proactief

“Oxilion onderscheidt zich door de manier waarop ze hun klanten ondersteunen. Ze zijn erg proactief, wat een comfortabel gevoel geeft. Daardoor zijn ze onze vragen vaak voor en handelen ze altijd naar aanleiding van verbetering. Zo moet het ook zijn, de mensen met kennis moeten je meenemen naar waar je zelf nog niet wist dat je heen wilde. Dat doen ze bij Oxilion zeker!”

Waanzinnige uptime

Op de vraag of de kernwaarden: persoonlijk, hoogwaardig en nuchter, terugkomen in de huidige dienstverlening van Oxilion, antwoordt Jan: “Absoluut. Alle medewerkers zijn persoonlijk benaderbaar. Ze zijn zichtbaar voor hun klanten en ‘verstoppen’ zich niet achter bandjes en keuzemenu’s.
Hoogwaardig uit zich in de waanzinnige uptime die Oxilion weet te behalen. Daarnaast is het kennisniveau binnen Oxilion erg hoog. Antwoorden op soms complexe vragen laten nooit lang op zich wachten en de uitleg of oplossing is altijd helder verwoord. En nuchter… ja, we wonen in Twente natuurlijk,” concludeert Jan.

Referenties overzicht