Webton

Als je jouw website goed wilt laten scoren in Google ben je bij Webton aan het juiste adres. Vanuit hun schitterende locatie in Hengelo, een heuse kerk uit 1934, werken ze met passie aan jouw online succes. Bij Oxilion nemen ze Exchange Online af, maar hoe ervaren ze dat eigenlijk?

Bekende naam in de regio

“Oxilion was voor Webton al een bekende naam in de regio. Door een aantal gemeenschappelijke klanten zijn we uiteindelijk met elkaar in contact gekomen.
Het prettige contact en de duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden van Exchange Online zorgden bij ons voor een goed gevoel. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat we ervoor hebben gekozen om deze dienst bij Oxilion af te nemen,” aldus Rogier.

 

 

 

Rogier, projectmanager bij Webton

Solide dienst

Met Exchange Online kun je altijd en overal je e-mail, agenda en contacten raadplegen en synchroniseren. “Exchange Online van Oxilion bevalt erg goed. Het is een solide dienst waarbij tot nu toe nog geen storingen zijn opgetreden. Dat is prettig.
Ook de reactietijd bij het aanmaken van een nieuwe omgeving is zeer snel. Meestal is dit al binnen enkele uren geregeld. Daarnaast is de supportafdeling deskundig wanneer het gaat om het behandelen van vragen en problemen.”

Geen wollig taalgebruik

Op de vraag hoe Oxilion zich onderscheidt van andere hostingbedrijven, antwoordt Rogier: “Voornamelijk de support bij Oxilion is buitengewoon prettig. Waar je bij andere bedrijven soms een korte reactie krijgt, waarin je vraag vaak niet echt beantwoord wordt, is dat bij Oxilion absoluut niet het geval. De specialisten van Oxilion geven je echt het gevoel dat jouw probleem ook hun probleem is. Hierin komt hun kernwaarde ‘persoonlijk’ goed naar voren.”

                                                                Het supportteam van Oxilion

“Daarnaast blijken de kernwaarden ‘hoogwaardig’ en ‘nuchter’ uit de deskundigheid van het supportteam. Zij beantwoorden onze vragen zonder wollig taalgebruik.
Ook wanneer ze een antwoord niet direct paraat hebben, wordt een en ander uitgezocht waarna alsnog de juiste opvolging plaatsvindt.”

Referenties overzicht