Kennisbank Mijn Oxilion

Domeinnaam doorverwijzen

Bij Oxilion wordt het doorverwijzen van jouw domeinnaam naar een andere website een fluitje van een cent. Onze expertise in domeinbeheer maakt ons de perfecte partner voor jouw online reis. Met onze uitgebreide ervaring en kennis helpen we je graag bij het efficiënt doorverwijzen van je domeinnaam. Ontdek op deze pagina hoe je eenvoudig verbinding maakt met ons voor al je vragen en behoeften. Heb je een vraag over een domeinnaam doorverwijzen naar een andere website die niet op deze pagina wordt beantwoord? Neem vooral contact met ons op!

Stuur bezoekers naar het juiste adres

Heb je meerdere domeinen die niet direct naar je hoofdwebsite leiden? Met onze gratis doorstuurservice kun je deze domeinen effectief benutten. Of het nu gaat om secundaire domeinen, oude projectdomeinen, of domeinen gekoppeld aan een vorige bedrijfsnaam, wij zorgen ervoor dat bezoekers moeiteloos de weg vinden naar je huidige website of social media-account, zoals LinkedIn.

 

Bij bulk modus is een extensie (zoals .nl) verplicht.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
Zoeken

Gedetailleerde handleiding over hoe je een domeinnaam moet doorverwijzen

Wij bieden een stap-voor-stap technische handleiding voor het doorverwijzen van je domeinnaam. Lees hoe je zonder technische kennis de doorstuurservice in gebruik neemt. De techniek erachter, dat doen wij!

Zo werkt een domeinnaam doorverwijzen naar een andere website

Ontdek samen met ons diverse scenario's waarin het domeinnaam doorverwijzen naar een andere website van pas komt, zoals het behouden van merkconsistentie na een naamswijziging, het verbeteren van de bereikbaarheid via verschillende domeinextensies, of het leiden van verkeer naar je social media profielen. De voordelen zijn onder meer verbeterde vindbaarheid, preventie van merkinbreuk, en verhoogde merkbekendheid. Heb je hier vragen over of wil je gewoon eens sparren? Neem gerust contact met ons op!

Een domeinnaam doorverwijzen met Oxilion!

Bij Oxilion, met meer dan 22 jaar ervaring, zijn we niet alleen gespecialiseerd in domeinnaam doorverwijzing, maar bieden we ook passende hostingpakketten en deskundig advies voor jouw online aanwezigheid. Laat ons je ondersteunen in dit avontuur en bereik samen de online successen die je voor ogen hebt. Kies voor Oxilion voor al je domein en hosting behoeften!