Kennisbank Mijn Oxilion

Domeinnaam doorverwijzen

Als jij de domeinnaam van een bepaald domein wilt doorverwijzen is het goed dat je bij Oxilion terecht bent gekomen. Los van het feit dat wij als bedrijf zijne enorm gespecialiseerd zijn in zaken als deze is het prettig om samen het online avontuur aan te gaan met de online drempels die jij momenteel ervaart. Doordat onze specialisten een ruime ervaring en een ontzettend brede kennis hebben binnen deze branche, zijn wij de ideale partij om mee in zee te gaan als het aankomt op het doorverwijzen van een domein. Je vindt op deze pagina niet alleen antwoorden op je vragen, maar ook meer dan genoeg mogelijkheden om de connectie met ons aan te gaan. Neem zeker een kijkje!

Stuur bezoekers naar het juiste adres

Heb je domeinen geregistreerd die niet direct naar een website leiden? Dan kan je er alsnog gebruik van maken!

Vaak gaat het om domeinen die je secundair hebt naast je hoofddomein. Soms zijn dit oude domeinen die voorheen gebruikt zijn voor projecten. Het kunnen ook domeinen zijn die gekoppeld zijn aan een oude bedrijfsnaam of namen vanuit overnames. Om de bezoekers die op die domeinnamen uitkomen naar jouw website te leiden hebben wij een gratis doorstuurservice zonder ingewikkelde instellingen. Deze is eenvoudig in te richten voor alle domeinen die je bij ons registreert.

Ook is het mogelijk om jouw domeinnaam door te laten sturen naar je social media-account. Bijvoorbeeld de bedrijfspagina op LinkedIN.

Hulp nodig bij het instellen? Check dan ons kennisbank artikel hoe gebruik je de gratis domeinnaam doorstuurservice?

Bij bulk modus is een extensie (zoals .nl) verplicht.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
Zoeken

Een domeinnaam doorverwijzen met Oxilion

Een domeinnaam doorverwijzen naar een andere domein. Is eigenlijk niets anders dan het doorverwijzen van domein a naar domein b. Hierbij kan je denken aan een doorverwijzing van je domein op .com naar een .nl variant. Het kan soms lastig zijn om dit juist te verwerken. Als het daarom aankomt op het doorverwijzen van een domein naar een ander domein, is het goed om gewoon contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan altijd voor je klaar en doen er alles aan om deze klus voor eens en voor altijd af te ronden!

Vragen over het doorverwijzen van een domein

Het kan natuurlijk best zijn dat je met wat vragen of opmerkingen blijft zitten met betrekking tot het doorverwijzen van een domein. We raden je in een geval als dit aan om contact op te nemen met onze specialisten. Doordat wij in staat zijn om kennis en ervaring te allen tijde te combineren, hebben wij op elke vraag een antwoord en voor elk probleem een oplossing. Neem contact op via onze website en laat weten waar we jou mee kunnen helpen!

Een domein doorverwijzen via Oxilion

Als we het hebben over het doorverwijzen van een domein dan kan er natuurlijk maar één de beste zijn. Doordat wij al ruim 22 jaar actief zijn in de huidige branche is het mogelijk om naast passende hosting pakketten aan te schaffen, ook mogelijk om advies te krijgen over het online avontuur dat jij met je bedrijf aangaat. Laat Oxilion zeker de hulp bieden in dit avontuur die jij misschien wel nodig hebt en bereik samen met ons de resultaten die jij online altijd al hebt willen behalen. Bestel jouw zakelijke hosting vandaag nog bij dé specialist op dit gebied: Oxilion!