Kennisbank Mijn Oxilion

Microsoft 365 business standard

Tegenwoordig is samenwerking bij bedrijven enorm belangrijk. Goede communicatie en samenwerking gaat gepaard met goed werkende systemen. De juiste systemen ondersteunen de medewerkers in het uitvoeren van hun taken. Door middel van Microsoft 365 business standard werk je met alle Office programma’s. Word, Excel, PowerPoint en Outlook behoren allemaal tot het complete pakket. Microsoft 365 business standard maakt de samenwerkingen tussen de collega’s nog een stuk gemakkelijkere. Naast de Office programma’s worden er inbegrepen services aangeboden. Teams, SharePoint en Exchange zorgen voor een uitstekende samenwerking. Waar wacht je nog op? Schaf het Microsoft 365 business standard aan en profiteer van alle Office-applicaties op je laptop, telefoon of andere mobiele apparaten.

Geniet van de voordelen

Niet alleen de samenwerking op het kantoor is belangrijk. We werken tegenwoordig veel online. Vele mensen maken gebruik van de optie om thuis of op afstand te werken. De samenwerkingen online worden een stuk eenvoudiger gemaakt door Microsoft 365 business standard. Het pakket is geschikt voor maximaal 300 gebruikers. Heb jij een bedrijf met veel meer medewerkers? Dan kunnen wij ons voorstellen dat je graag meer gebruikers wilt. Dit is gemakkelijk te regelen bij Oxilion. De Microsoft 365 business standard kosten worden daardoor wel wat hoger. Snel en eenvoudig wordt het teamwork gestimuleerd. Heb jij collega’s in het buitenland of is de reistijd erg groot? Door middel van Microsoft Teams vinden er eenvoudig online vergaderingen plaats. Daarnaast biedt Microsoft Teams de mogelijkheid om te chatten, agenda’s te delen en bestanden te versturen. Zelfs de klanten kunnen gemakkelijk een afspraak in jouw agenda inplannen. Ideaal toch?
Vraag Microsoft 365 Business Standard aan Vraag aan

Heb je nog vragen?

Het aanschaffen van software voor jouw bedrijf is niet niks. Wij kunnen ons voorstellen dat jij een hoop vragen hebt over het Microsoft 365 Business Standard pakket. Neem gerust contact op. Al onze medewerkers staan jou graag te woord. Daarnaast hebben we specialisten die jouw exact de details kunnen vertellen over Microsoft 365 business standard. Bij Oxilion hebben we jarenlange kennis en ervaringen over Microsoft 365 business standard. Wij kijken daarom graag met jou mee bij het kiezen van een Microsoft 365 business standard pakket voor jouw bedrijf. Via onze website neem je eenvoudig contact met ons op.

Meer over Oxilion

Bij Oxilion bieden wij verschillende hostingdiensten aan. Hierbij staat de beste persoonlijke support centraal. Wij zijn blij dat we support mogen leveren aan al onze klanten. Het team van Oxilion is redelijk klein. Het team bestaat uit zes medewerkers. De samenwerking tussen de medewerkers is door de kleinschaligheid optimaal. Het klantenbestand bestaat uit ongeveer 5500 klanten. Per maand worden er meer dan vijf duizend e-mails verwerkt en worden er duizenden telefoongesprekken gevoerd. Wij streven er naar om jou binnen een achturige werkdag een inhoudelijke reactie te geven waar je op verder kunt borduren.