Kennisbank Mijn Oxilion

WordPress hosting

Heb jij een eigen winkel en wil je een webshop open? Ga jij in de toekomst door het leven als blogger? Een website is hierbij belangrijk. Door middel van WordPress hosting kan jij eenvoudig en snel een website live zetten. Op dit moment is WordPress het meest gebruikte content managementsysteem ter wereld. WordPress hosting biedt verschillende thema’s, plugins en widgets. Op deze manier kan jij geheel zelf bepalen hoe de website eruit komt te zien en welke functionaliteiten er mogelijk zijn. WordPress hosting geeft jou enorm veel vrijheid om jouw eigen imago uit te kunnen stralen aan de buitenwereld. Dit is namelijk het doel van jouw website. Lees snel verder en ontdek meer over WordPress hosting.

Ga van start met je eigen thema

Je begint altijd bij stap 1. Stap 1 is het kiezen van een thema voor jouw website. WordPress hosting biedt honderden, wellicht duizenden, verschillende thema’s voor het ontwerp van jouw website en allemaal door ons te hosten. Het thema dat jij kiest, is een groot deel van het uiterlijk van jouw website. De thema’s worden op elk moment vernieuwd en bijgevuld. Hiermee voorkom je dat de websites eenzelfde uitstraling krijgen. Iedere website wil namelijk graag bekend staan om haar eigen imago. Je hebt de keuze tussen betaalde en gratis versies van de thema’s. De betaalde versie biedt over het algemeen meer opties voor een thema. Ontdek welk thema jouw imago goed kan aanvullen.

Plugins

Plugins zijn kleine onderdelen van de software. De functionaliteit wordt vergroot door middel van plugins. Iedere gebruiker van WordPress hosting heeft andere wensen en behoeftes. De functionaliteiten behoren dus niet tot de kern van WordPress hosting. De plugins kunnen zelf worden gekozen. Door middel van de plugins geef jij jouw website de mogelijkheid om te optimaliseren. Je kunt je website sneller maken, contactformulieren toevoegen, SEO-toevoegingen uitvoeren en statistieken bekijken. De database van de plugins is oneindig. 

Widgets

Of jij nou een website voor je bedrijf maakt of van start gaat met het schrijven van blogs: jouw imago staat voorop! Door middel van verschillende widgets kan jij meer persoonlijkheid op jouw website creëren. De widgets worden vaak niet op één pagina geplaatst, maar komen op meerdere pagina’s terug. Denk hierbij aan een footer of het menu. Als je de widget aanpast, dan wordt deze overal aangepast. Kies voor een opvallende favicon en creëer meer herkenbaarheid van jouw website. Wil je graag doorverwijzen naar verschillende socialmediakanalen? Vermeld dan een socialmedia-icoon op elke pagina van je website.

Snelste WordPress hosting Nederland

Ga jij een website bouwen? Dan heb je een hosting nodig. Zonder WordPress webhosting kan er geen website live worden gebracht. Jouw website wordt op de server van een hostingpartij geplaatst. Zodra jouw website op deze server wordt geplaatst, dan is hij live. Vanaf dat moment is de website te bezoeken voor iedereen. Een website met WordPress-hosting is stabiel en daarnaast ook nog eens super snel. Vergeet niet om ook een domeinnaam te registreren, dit maakt je website beter bereikbaar.

Meer over Oxilion

De beste is iets wat je niet zomaar wordt. Daarvoor moet hard gewerkt worden. Er moet een wil zijn om het te willen. Daarnaast moet je ook lef tonen; durf net een stapje verder te gaan dan de rest. Deze eigenschappen zitten verankerd in het DNA van Oxilion. Wij verleggen onze grenzen en zijn het beste WordPress hosting bedrijf om jou te helpen. Heb jij nog vragen over de WordPress hosting of andere zaken? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op 088-7877678. Wij werken van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 17:30 uur. Wij geven jou graag telefonisch support over de WordPress hosting en zullen je helpen met al jouw vragen over de WordPress hosting en andere zaken.