Kennisbank Mijn Oxilion

WordPress hosting

Wil jij een nieuwe website beginnen? Dan is WordPress een uitstekende keuze! WordPress staat bekend om zijn eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface. Hierdoor is het platform ideaal voor het ontwikkelen van jouw website. Om nog meer uit jouw WordPress website te halen, biedt Oxilion WordPress hosting aan. Met onze hosting verbeter jij prestaties en versterk je de beveiliging van je website, waardoor je online nog betere prestaties haalt. Benieuwd wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen? Lees dan snel verder!

Wat is WordPress?

WordPress is een populair en gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem (CMS) dat oorspronkelijk is ontwikkeld voor het maken van blogs. Inmiddels is het uitgegroeid tot een veelzijdig platform, geschikt voor allerlei soorten websites. WordPress staat bekend om zijn flexibiliteit en een grote bibliotheek van thema's en plugins. Hiermee pas je de functionaliteit en het uiterlijk van de site eenvoudig aan, zonder dat je daarvoor diepgaande technische kennis nodig hebt. WordPress is open-source software, wat betekent dat het vrij beschikbaar is voor iedereen om te gebruiken. Door de soepele en efficiënte werking is het een populair CMS voor veel online ondernemingen.

En wat is WordPress hosting?

WordPress hosting is een specifiek soort webhosting geoptimaliseerd voor het WordPress contentmanagementsysteem. Zo bieden we functies als eenvoudige installatie, automatische updates en betere beveiliging. Maar ook speciale ondersteuning om de prestaties en veiligheid van jouw WordPress website te verbeteren. Waarom dit zoveel voordelen geeft, leggen we hieronder uit.

Wat zijn de voordelen van WordPress website hosting?

WordPress is een erg populair platform om jouw website mee te creëren. Maar wil jij nóg meer uit dit CMS halen? Dan is WordPress hosting bij Oxilion een echte aanrader. Met hosting profiteer jij namelijk van verschillende voordelen:

  • Geoptimaliseerde prestaties: Met WordPress hosting stemmen we de behoeften speciaal af op jouw WordPress website. Hierdoor zijn we sneller en betrouwbaarder dan andere, algemene hostingopties. Pagina’s laden bijvoorbeeld sneller, wat de algemene tevredenheid van bezoekers én de zoekmachine op een positieve manier beïnvloedt.
  • Automatische updates en back-ups: Bij Oxilion bieden we automatische updates voor WordPress software en plugins. Daarnaast maken we regelmatig back-ups van jouw website. Op deze manier besteed jij jouw kostbare tijd aan andere belangrijke zaken. Dit geeft jou extra rust.
  • Verbeterde beveiliging: Met WordPress hosting bieden we speciale WordPress beveiligingsmaatregelen aan. Zo bestrijd je veelvoorkomende bedreigingen voor WordPress websites. De maatregelen zijn afgestemd op functies als malware scanning, firewallbescherming en dagelijkse back-ups.
  • Eenvoudig op te schalen: Groeit jouw website? Fijn! Bij Oxilion schaal je eenvoudig op naar een uitgebreider pakket. Doordat we drie verschillende hostingpakketten aanbieden, is er altijd één die voldoet aan jouw wensen. Neem gerust contact met ons op om te kijken welk WordPress hostingpakket het best bij jouw website past.
  • Deskundige ondersteuning: Tot slot bieden we deskundige ondersteuning tijdens het hele proces. Doordat we al meer dan twintig jaar in het vak zitten, hebben we op ieder probleem wel een oplossing. WordPress kent geen geheimen voor ons!

De verschillende WordPress website pakketten van Oxilion

Nu je weet waarom het kiezen voor een WordPress als CMS een goed idee is, is het tijd voor de volgende keuze: voor welk WordPress pakket kies jij?

Bij Oxilion hebben we drie verschillende pakketten waar jij uit kunt kiezen. Maak een keuze uit het startpakket, het pluspakket of het propakket. Met alle hostingpakketten profiteer je van onbeperkt dataverkeer en e-mailadressen, uitstekende serverprestaties, een waterdichte beveiliging en gratis SSL-certificaten met Lets Encrypt.

Wat het verschil is tussen de WordPress hosting? De SSD-opslag van de website. Deze verschilt in 5, 10 of 20 Gigabyte.

Bekijk hieronder de specificaties per pakket. Ben je nog niet helemaal zeker welk pakket het best bij jou past? Onze specialisten helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze!

Basic start

€ 5,00

per maand
Bestel
1 website
5 GB SSD-opslag
Onbeperkt databases
onbeperkt e-mailadressen
Domeinnaam verplicht
PHP selectie 5.4 tot nieuwste
PHP performance tracking
Gratis SSL met Lets Encrypt
Onbeperkt dataverkeer
Installatron

Basic Plus

€ 10,00

Per maand
Bestel
1 website
10 GB SSD-opslag
Onbeperkt databases
Onbeperkt e-mailadressen
Domeinnaam verplicht
PHP selectie 5.4 tot nieuwste
PHP performance tracking
Gratis SSL met Lets Encrypt
Onbeperkt dataverkeer
Installatron

Basic Pro

€ 20,00

Per maand
Bestel
1 website
20 GB SSD-opslag
Onbeperkt databases
Onbeperkt e-mailadressen
Domeinnaam verplicht
PHP selectie 5.4 tot nieuwste
PHP performance tracking
Gratis SSL met Lets Encrypt
Onbeperkt dataverkeer
Installatron

Maak jouw website af met verschillende plugins en widgets

Een groot voordeel van het gebruiken van WordPress als platform, zijn de hoeveelheid plugins en widgets die te gebruiken zijn. Met plugins en widgets maak je jouw website gebruiksvriendelijker, professioneler en stem je deze beter af op de behoeften van de bezoeker.

Hieronder vertellen we meer over de compabiliteit met plugins en widgets.

Plugins

Met plugins maximaliseer jij de potentie van jouw WordPress website. En welke plugins jij wil gebruiken, is helemaal aan jou. Met de plugins breid je jouw website uit, zonder dat je hoeft te coderen. Denk aan het verbeteren van de efficiëntie, de SEO-waarde, de gebruiksvriendelijkheid etc.

Daarnaast versterk je de veiligheid door slimme bewaking, terwijl je met analytische plugins inzicht krijgt in het bezoekersgedrag. Kortom, genoeg opties om met plugins jouw website een flinke kwaliteitsimpuls te geven!

Widgets

Terwijl plugins de functionaliteiten van jouw website uitbreiden, zijn widgets essentiële bouwstenen van de gebruikersinterface. Met widgets breng jij leven in de zijbalken en voetteksten. Denk bijvoorbeeld aan navigatiemenu’s, zoekbalken en het tonen van recente berichten of artikelen. Maar ook socialmediafeeds of dynamische content. Hierdoor zijn de widgets niet alleen functioneel, maar helpen ze ook met het bouwen aan jouw merkidentiteit. Een win-winsituatie dus!

Check of jouw domeinnaam nog vrij is

Nu je het juiste pakket hebt gekozen en meer weet over de plugins en widgets, is het bijna tijd om te beginnen met het creëren van jouw nieuwe website. Maar er moet nog één belangrijke check plaatsvinden: Is jouw gewenste WordPress domeinnaam nog vrij?

Het controleren van de beschikbaarheid van jouw domeinnaam is essentieel. Met een unieke domeinnaam:

  • Creëer jij je eigen merkidentiteit;
  • Stel je eenvoudig je marketing op;
  • Bescherm je jouw naam ten opzichte van concurrenten;
  • Voorkom je verwarring met andere websites;
  • Draag je bij aan een betere vindbaarheid en herkenning op het internet.

Wil je checken of jouw domeinnaam nog beschikbaar is? Ook dit doe je eenvoudig bij ons! Via deze link check je in enkele seconden of jouw domeinnaam nog vrij is en klaar voor gebruik!

Oxilion is jouw WordPress host!

Zoek jij een betrouwbare WordPress hosting partner met eerlijke prijzen? Oxilion helpt jou graag verder met jouw online avontuur. Met al ruim 23 jaar ervaring en duizenden klanten verder, adviseren we jou ook graag bij het opzetten en onderhouden van jouw WordPress website.

Wanneer je kiest voor Oxilion, kies je voor continu ondersteuning tijdens het hele proces. Maak een keuze tussen onze verschillende hostingpakketten en profiteer van ons waardevolle advies. Heb je vragen over de kosten, het proces of andere zaken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen bereiken we de online resultaten die jij voor ogen hebt. Kies voor Oxilion, dé specialist in WordPress hosting en sluit vandaag nog jouw gewenste pakket af!

Meer over Oxilion

Wil je nog meer informatie ontvangen, of zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan gerust contact op met één van onze online specialisten. Bel ons op + 088 787 7678, stuur een e-mail naar info@oxilion.nl of vul het online formulier in op onze website. Wij voorzien je gegarandeerd binnen één werkdag van reactie. Oxilion; de beste WordPress hosting provider van Nederland!