Kennisbank Mijn Oxilion

Veilig werken vanuit de cloud!

Met Microsoft 365 ben je van alle gemakken voorzien met betrekking tot jouw werkplek vanuit de cloud. Wij bieden verschillende licentiemodellen aan waarmee je aan de slag kunt om verder te excelleren. Elk licentiemodel kent zijn eigen functionaliteit. 

Inbegrepen
Gedeeltelijk inbegrepen
Niet inbegrepen
Exchange Online 1 € 5,50 per maand
Business Basic € 7,70 per maand
Business Standard € 16,50 per maand
Te koppelen met eigen domein
E-mailbox 50 GB opslag
Anti malware oplossing
Anti-Spam oplossing
Webversie Office apps
Word, Excel, Powerpoint en OneNote
Outlook
Teams
Sharepoint
1 TB OneDrive opslag
Desktopversie Office apps
Word, Excel en Powerpoint
Outlook
Vraag aan Vraag aan
Veiligheid staat voorop

Je e-mail wordt beschermd tegen spam en malware. Stel een goed wachtwoordbeleid op en krijg controle over de toegang tot je account met bedrijfsinformatie. Tevens is er de mogelijkheid om two-factor authenticatie te gebruiken waarmee je de jouw account nog veiliger maakt.

E-mail, agenda en contacten altijd beschikbaar

Een e-mailbox met een opslagruimte van maar liefst 50GB met daaraan gekoppeld je agenda en contactpersonen. Overal en altijd e-mailen en tegelijk je agenda en taken beheren vanuit één plek.

Office-apps altijd up-to-date en overal bereikbaar

Alle hulpmiddelen om altijd en overal op elk apparaat aan de slag te gaan worden geboden. Het biedt dezelfde apps (Word, Outlook, Excel, Powerpoint) zoals je al gewend bent, maar dan met de voordelen van de cloud. Deze apps zijn altijd up-to-date en zowel online als offline te gebruiken op elk gewenst apparaat.

Effectief communiceren en samenwerken

Met Microsoft Teams ben je altijd in staat om te communiceren met je collega’s. Middels chat, video-bellen en online vergaderingen kan je eenvoudig contact houden. Vanuit Teams of SharePoint is het samenwerken en delen van kennis erg eenvoudig. Zo kan je met meerdere mensen tegelijk in hetzelfde document werken zonder dubbel werk te hoeven te doen.

Altijd toegang tot je bestanden

Met de 1TB opslag in OneDrive is er altijd voldoende opslagruimte voor jouw bestanden. Deze zijn eventueel ook eenvoudig te delen met collega’s of externen.

Oxilion levert de licenties. Vanuit een eigen admin account ben je in staat om de gewenste gebruiker accounts aan te maken en te beheren. Je hebt zelf de mogelijkheid om een e-mailbox aan te maken, aliassen te koppelen en wachtwoorden in te stellen. Je kunt altijd terugvallen op ons voor ondersteuning bij het beheren van deze gebruikers. Inhoudelijke support op bijvoorbeeld de office-apps levert Oxilion niet.