Kennisbank Mijn Oxilion

Domeinnaam checken

Wil jij een domeinnaam checken? Dan geeft onze domeinnaam checker het definitieve antwoord! Het checken van een domeinnaam is een cruciale eerste stap voor het starten van jouw website. Door deze te verifiëren, weet je of jouw naam als domein kunt gebruiken, of dat je op zoek moet naar een andere domeinnaam. Meer weten over hoe je een domeinnaam checkt en daarna ook registreert? Bekijk dan nu deze pagina!

Bij bulk modus is een extensie (zoals .nl) verplicht.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
www.
Zoeken

Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam is een naam in het Domain Name System. Het systeem waarmee computers, zoals webservers en mailservers, geïdentificeerd kunnen worden. De domeinnaam verwijst vaak naar een IP-adres, maar kan in sommige gevallen ook andere technische verwijzingen omvatten.

Voor het creëren van een eigen website is het hebben van een unieke domeinnaam noodzakelijk. Gelukkig is het checken en registeren van een domeinnaam erg eenvoudig. Oxilion helpt jou daar graag bij!

Het checken van jouw domeinnaam

Met onze checker kun jij eenvoudig jouw beoogde domeinnaam checken. Zo weet je zeker of je jouw website kunt creëren en publiceren. Vul de naam in die jij in gedachten hebt en druk op ‘zoeken’. Heb jij een unieke domeinnaam gevonden? Registreer hem dan snel en eenvoudig bij Oxilion.

Eenvoudig jouw domeinnaam registreren

Registreer je bij ons jouw domeinnaam? Dan profiteer je van verschillende voordelen! Allereerst bieden wij de registratie van een domeinnaam aan tegen een lage prijs. Maar dat is niet alles. De volgende aanvullingen krijg je bij de registratie er gratis bij:

  • Gratis DNS beheer: Jouw DNS (Domain Name System) houd je bij ons makkelijk up-to-date in onze veilige klantomgeving. Deze draait op meerdere fysiek gescheiden servers. Extra veilig dus!
  • Gratis Anti-Spam: Een volledige spamvrije omgeving is helaas een utopie. Maar dankzij onze Anti-Spam oplossing voorkomen wij 98% van de spam. Zo heb jij nauwelijks meer last van al die irritante, ongevraagde e-mails.
  • Gratis doorstuurservice: Met onze doorstuurservice laat jij jouw domeinnaam eenvoudig doorverwijzen naar andere domeinnamen of socialmediakanalen. Ideaal wanneer bezoekers je vinden op een domeinnaam die niet meer actief is. Zij worden kosteloos naar jouw nieuwe domein doorgestuurd.

Met onze jarenlange ervaring en duizenden tevreden klanten helpen we jou ook graag met het registeren van een nieuwe domeinnaam!

De 5 voordelen van een domeinnaam check wereldwijd

Het checken van een domeinnaam brengt verschillende voordelen met zich mee. Check ze alle vijf hieronder:

  • Beschikbaarheid checken: Hier draait het allemaal om. Is jouw gewenste domeinnaam nog beschikbaar? Het zou jammer zijn wanneer jij al jouw ideeën afstemt op een bepaalde naam, terwijl de naam achteraf al is ingenomen door iemand anders. Voorkom dus teleurstelling en frustratie!
  • Merk beschermen: Weet jij door het checken van de domeinnaam dat jij beschikt over een unieke naam? Bescherm deze dan zo snel mogelijk door de naam te registeren en voorkom dat anderen er met jouw domeinnaam ervandoor gaan.
  • SEO-kansen creëren: Door je domeinnaam te checken, kun je ook gebruik maken van strategische zoekwoorden. Neem je deze mee in je naam? Dan kan het de SEO-ranking van jouw website verbeteren.
  • Professionaliteit uitstralen: Het hebben van een unieke, mooie en herkenbare domeinnaam verhoogt de professionaliteit van de website. Hiermee vergroot je ook jouw geloofwaardigheid.
  • Branding kansen: Tot slot kan het checken van een domeinnaam helpen bij het creëren van een sterke en consistente merkidentiteit en branding. Hét begin van succesvolle (online) marketing!

Domeinnaam aanvragen doe je bij Oxilion

Het checken van een domeinnaam is de eerste en belangrijkste stap die je zet bij het aan gaan van een online avontuur. Het zorgt voor de keuze van jouw perfecte domeinnaam, beschermt je merk en biedt veel andere voordelen. Een unieke domeinnaam is het fundament voor succes op internet!

 Het checken en registreren van een domeinnaam doe je bij Oxilion. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring, waarbij we al duizenden mensen hebben geholpen met het opzetten van een succesvol domein. Oxilion is hét startpunt voor jouw internet succes!

Meer informatie nodig?

Wil je meer weten waarom een check handig is? Of heb je hulp nodig bij het registeren van een domeinnaam? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten!

Iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:30 uur staan we klaar om jou persoonlijk te adviseren. We zijn te bereiken op 088 - 787 7678 of stuur een e-mail naar info@oxilion.nl. We helpen je graag verder!