Kennisbank Mijn Oxilion

Microsoft 365 Business Basic

We helpen je bij Oxilion graag verder bij het bouwen aan jouw (online) business. En zoals je misschien al weet is samenwerking het allerbelangrijkste. En wat is nou een betere manier om samen te werken dan het gebruik maken van Microsoft 365 business basic? Op deze manier laat je al jouw collega’s eenvoudig en veilig samenwerken. Microsoft 365 business basic is een pakket van Microsoft dat bedrijven toegang geeft tot een reeks aan verschillende Microsoft-producten en -diensten. Het gaat onder meer om Office 365 productiviteitsapps, maar ook om beveiligings- en beheertools. Dit pakket is superhandig voor wanneer je met je collega’s online samen aan projecten wilt werken! Meer informatie over Microsoft 365 business basics vind je hier op deze pagina.

De voordelen van Microsoft 365 Business Basic

Online samenwerken wordt een stuk eenvoudiger met de superhandige tools van Microsoft. Microsoft 365 business basic is ontworpen voor kleine tot middelgrote bedrijven. Het pakket is geschikt voor bedrijven met maximaal 300 gebruikers. Voor bedrijven met meer medewerkers zijn er andere geschikte pakketten verkrijgbaar. De cloudgebaseerde abonnementsdienst brengt essentiële tools samen voor het runnen van je bedrijf. Met Microsoft 365 business basic krijg je de nieuwste versies van Word, Excel, PowerPoint en Outlook, plus Business Center voor het beheer van klanten en financiën. Je hebt overal toegang tot jouw apps en documenten. En dat op elk apparaat. Daarnaast is het mogelijk om in realtime samenwerken met collega's met Microsoft Teams.

Het gebruiken van Microsoft 365 business basic heeft een aantal voordelen. Zo zal de productiviteit binnen het bedrijf verhogen doordat gebruikers vanaf overal kunnen werken aan een gezamenlijk project. Ook bevat Microsoft 365 business basic geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals multifactorauthenticatie en preventie van gegevensverlies. Op deze manier bescherm je jouw bedrijf tegen ongewenste indringers in jouw online files. 

Vraag Microsoft Business Basic aan Vraag aan

Zit je nog met vragen?

Het kan natuurlijk best zijn dat je met een aantal vragen zit of opmerkingen hebt als het gaat om het aanschaffen van Microsoft 365 business basic. Contacteer ons dan gerust! Onze specialisten zullen namelijk met alle plezier antwoord geven op al jouw vragen. Door jarenlange kennis en ervaring kunnen wij je verder helpen bij het aanschaffen van het Microsoft pakket dat bij jouw bedrijf past.

Regel je online hosting met Oxilion

Als we het hebben over alles wat met jouw online bedrijf te maken heeft, dan staan wij graag voor je klaar. Onze ruime 22 jaar aan ervaring in online hosting zorgt ervoor dat wij je een goed passend advies kunnen geven. Laat Oxilion je helpen bij jouw online avontuur, wij helpen je van A tot Z bij het aanschaffen van een Microsoft 365 business basic pakket!