Kennisbank Mijn Oxilion

Microsoft 365 Business

Bij Oxilion begeleiden we je op je digitale reis naar een optimale online samenwerking. Een van de krachtigste oplossingen hiervoor is het Microsoft 365 Business pakket, voorheen bekend als Office 365 zakelijk. Dit platform biedt niet alleen de vertrouwde Office-suite, maar ook geavanceerde samenwerkingstools. Het selecteren van het juiste Microsoft 365 abonnement is cruciaal voor jouw online werkzaamheden. Op deze pagina leggen we je meer uit over Microsoft 365 Business. Lees dus snel verder!

Wat is Microsoft 365 Business?

Microsoft 365 Business is een geïntegreerde oplossing die de vertrouwde Office-applicaties combineert met hoogwaardige beveiligings-, samenwerkings- en beheertools. Het pakket is voornamelijk bedoeld voor de zakelijke markt. Het stelt teams in staat om overal samen te werken dankzij cloudgebaseerde opslag en gedeelde applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint en Teams. Het pakket biedt tevens bescherming tegen cyberdreigingen en vereenvoudigt het IT-beheer voor kleinere organisaties. Hiermee is het een ideale oplossing voor productiviteit en veiligheid.

Welk Microsoft 365 abonnement past bij jou?

Microsoft 365 Business is aan te schaffen in verschillende pakketten. Het programma wordt het meest gebruikt door kleine tot middelgrote bedrijven, met een maximum van 300 gebruikers. Zo heb je de keuze uit Business Basic en Business Premium. Microsoft 365 Business heeft twee verschillende pakketten. Welke past het best bij jou? 

  • Microsoft 365 Business Basic: Dit is de instapversie. Deze is ideaal voor bedrijven die behoefte hebben aan cloudopslag en e-mail. Je krijgt toegang tot Microsoft Teams en OneDrive, met een opslagcapaciteit die afhangt van je specifieke OneDrive abonnement. 
  • Microsoft 365 Business Premium: Voor organisaties die geavanceerde beveiliging en productiviteitstools nodig hebben. Dit omvat alles van Business Basic, plus geavanceerde beveiliging zoals Microsoft Defender Antivirus en extra samenwerkingstools. Ideaal voor organisaties die alles uit het pakket willen halen!

De voordelen van een Microsoft 365 pakket

Het gebruiken van een Microsoft 365 Business account heeft verschillende voordelen. Zo profiteer je onder andere van een: 

  • Verhoogde productiviteit: De toepassingen van Microsoft 365 Business helpen bedrijven om productiever te zijn. Gebruikers kunnen op elk gewenste locatie werken en eenvoudiger met elkaar samenwerken.
  • Geavanceerde beveiliging: Microsoft 365 Business bevat geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals multifactorauthenticatie en preventie van gegevensverlies. Dit beschermt bedrijven tegen cyberdreigingen.
  • Eenvoudig beheer: Het Microsoft 365 Business admin center biedt een gemakkelijke manier om gebruikers, licenties en instellingen voor Microsoft 365-producten en -services te beheren.
  • Verbeterde samenwerking: De Microsoft 365 Business suite van apps bevat tools voor real-time samenwerking, zoals Teams, Yammer en SharePoint. Dit maakt het onderling samenwerken nog eenvoudiger!

Waarom Oxilion kiezen voor je Microsoft 365 zakelijk abonnement?

Bij Oxilion hebben we de expertise om je te begeleiden bij het kiezen van het juiste Microsoft 365 Business pakket. Of je nu nieuw bent bij Microsoft 365 of wilt overstappen naar een ander abonnement, wij zijn er om je te helpen. Met ruim 22 jaar aan ervaring in online hosting kunnen we jou van deskundig advies voorzien. Door te kiezen voor Oxilion krijg je:

  • Een team van experts die je het hele proces bijstaan.
  • Duidelijke Office 365 prijzen zonder verborgen kosten. 
  • Continu ondersteuning tijdens en na je overstap. 

Laat Oxilion je helpen bij jouw online avontuur!

Vragen?

We begrijpen dat de overstap naar een Microsoft 365 Business account vragen kan oproepen. Ons team van specialisten staat voor je klaar. Of je nu vragen hebt over de verschillen tussen Business Basic en Business Premium, of hoe je je Microsoft 365 licenties beheert; wij hebben het antwoord. Neem vandaag via +31 (0)88 787 7678 of de website nog contact met ons op. We adviseren je graag!