Kennisbank Mijn Oxilion

Microsoft 365 business | Oxilion

Bij Oxilion helpen we je graag verder bij jouw (online) business. Om als bedrijf goed en efficiënt aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je online samen kan werken. Het gebruiken van het Microsoft 365 business pakket is hiervoor ideaal. Microsoft 365 business is een dienst die bedrijven toegang geeft tot een reeks Microsoft-producten en -diensten. Het gaat onder meer om de Office 365-suite van productiviteitsapps, maar ook om beveiligings- en beheertools. Super ideaal voor wanneer je met je collega’s online samen aan projecten wilt werken! Meer informatie over Microsoft 365 business vind je op deze pagina.

De voordelen van Microsoft 365 business

Met de super handige tools van Microsoft wordt het online samenwerken een stuk eenvoudiger. Microsoft 365 business is ontworpen voor kleine tot middelgrote bedrijven met maximaal 300 gebruikers. Voor bedrijven met meer medewerkers zijn er andere pakketten verkrijgbaar. Het gebruiken van Microsoft 365 business heeft een aantal voordelen:

  • Verhoogde productiviteit: De toepassingen van Microsoft 365 business kunnen bedrijven helpen om productiever te zijn, doordat gebruikers overal vandaan kunnen werken en gemakkelijker kunnen samenwerken.
  • Geavanceerde beveiliging: Microsoft 365 business bevat geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals multifactorauthenticatie en preventie van gegevensverlies, om bedrijven te helpen beschermen tegen cyberdreigingen.
  • envoudig beheer: Het Microsoft 365 business admin center biedt een vereenvoudigde manier om gebruikers, licenties en instellingen voor Microsoft 365-producten en -services beheren.
  • Verbeterde samenwerking: De Microsoft 365 business suite van apps bevat tools voor real-time samenwerking, zoals Teams, Yammer en SharePoint.

Zit je nog met vragen?

Het kan natuurlijk best zijn dat je met een aantal vragen of opmerkingen blijft zitten als het gaat om het aanschaffen van Microsoft 365 business. Neem in dat geval gerust contact met ons op! Onze specialisten staan voor je klaar en zullen antwoord geven op al jouw vragen. Door jarenlange kennis en ervaring kunnen wij je verder helpen bij het aanschaffen het juiste Microsoft pakket. Je kan contact met ons opnemen via onze website!

Regel je Microsoft 365 pakket met Oxilion

Als we het hebben over alles wat met jouw online bedrijf te maken heeft, dan staan wij voor je klaar. Met ruim 22 jaar aan ervaring in online hosting kunnen wij jou van een goed passend advies voorzien. Zo zorgen we er samen voor dat je een Microsoft 365 pakket aanschaft dat perfect voor jouw online domein is. Laat Oxilion je helpen bij jouw online avontuur, wij helpen je van A tot Z bij het aanschaffen van een Microsoft pakket!