Kennisbank Mijn Oxilion

Dit is Oxilion

In 2000 begonnen op een zolderkamer en inmiddels ruim 5500 actieve klanten die wij vanuit een kantoorpand in Enschede van dienst zijn.

Wij staan voor support

In het jaar 2000 zijn wij begonnen op een zolderkamer, JR_Online. De gedachte was toen om hostingdiensten te bieden met daarbij de beste persoonlijke support. Die gedachte hebben we nog steeds. Daarom zijn wij blij met onze klanten waar wij support aan mogen verlenen.

Het Oxilion team bestaat uit zes medewerkers en wij bieden een hostingoplossing aan ruim 5500 klanten. Maandelijks verwerken we ruim vijf duizend e-mails en voeren we duizend telefoongesprekken. Ons streven is om binnen acht werkuren een inhoudelijke reactie gegeven te hebben waarmee jij verder kunt.

Merknaam en kleuren

Deze zijn niet zomaar gekozen. Hier zit een verhaal achter waaruit duidelijk wordt wie wij zijn en waar wij voor staan.

Allereerst de kleuren. Dit zijn de kleuren blauw, groen en oranje. Deze kleuren staan voor onder andere de lucht, aarde, zon en beplanting of bebossing. Ofwel de aarde waarop wij leven. Om dit te bekrachtigen zijn wij ook ISO 14001 gecertificeerd, dit is een milieu certificering.

Oxi

Oxi komt van het woord Oxygen. Dit zit in de lucht en mensen maar ook dieren hebben dit nodig om te leven. Net als onze hosting. Deze is nodig om online business te voeren.

Lion

Dit is de engelse vertaling van leeuw. De krachtige koning van de jungle. Met onze krachtige hosting en organisatie willen wij jouw business verder helpen.

Label van Fundaments, onderdeel van Interstellar

Oxilion is een label van het bedrijf Fundaments. Samen zijn wij onderdeel van de Interstellar groep. Samen met andere bedrijven binnen deze groep hebben wij als doel om de meest relevante IT Service Provider van Nederland te worden.