Kennisbank Mijn Oxilion

Shared Hosting

Als we het hebben over shared hosting, hebben we het ook meteen over een immens populair begrip in de online wereld. De mensen die al wat meer kennis hebben van online zaken en hosting in het algemeen zal dit alles bekend voorkomen, maar bij anderen die wat minder bekend en ervaren zijn in de online wereld, zou het beter zijn om hier eerst het één en ander over te horen. Om beide partijen aan te spreken, bieden we bij Oxilion meerdere shared hosting pakketten die ervoor zorgen dat jouw online avontuur dat je onlangs bent aangegaan of binnenkort aan wilt gaan, in de goede handen is. Onze specialisten staan je graag vakkundig bij om alle vraagstukken op te lossen en natuurlijk de vraag in hoeverre shared hosting iets voor jou en je bedrijf is. Bekijk in ieder geval snel deze pagina als je benieuwd bent naar het shared hosting pakket van Oxilion!

Basic hosting

Vanaf € 5,00

per maand
Ga naar Basic hosting
Simpel en eenvoudig
5 GB+ SSD-opslag
Onbeperkt databases
Onbeperkt e-mailadressen
Domeinnaam verplicht
PHP selectie 5.4 tot nieuwste
PHP performance tracking
Gratis SSL met Lets Encrypt
Onbeperkt dataverkeer
Installatron

Business hosting

Vanaf € 12,50

per maand
Ga naar Business hosting
Zakelijke hosting
10 GB SSD-opslag
Extra veel resources
Onbeperkt databases
Onbeperkt e-mailadressen
SSH toegang
Enterprise besturingssysteem
PHP performance tracking
PHP selectie 5.4 tot nieuwste
Gratis SSL met Lets Encrypt
One-click installer
Patchman
Back-up van al jouw data

Wat is shared hosting?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen op het gebied van shared hosting: shared hosting is een hosting-pakket waarbij men een webserver deelt met anderen. De volledige capaciteit van de server wordt zo over meerdere accounts verspreid. Dit maakt dat een shared hosting account stukken goedkoper is dan wanneer men zelf instaat voor hosting of een server afhuurt. Los van het financiële aspect zorgt shared web hosting ervoor dat je de focus van één webhost afhaalt en dus al snel online veilig bent. Wij bij Oxilion kennen shared web hosting als geen ander. Kunnen wij je hiermee helpen?

Vragen over shared hosting

Het kan natuurlijk best zijn dat je met wat vragen of opmerkingen blijft zitten met betrekking tot de verschillende varianten op de website hosting van Oxilion. We raden je – mocht je hier daadwerkelijk mee zitten – aan om contact op te nemen met onze specialisten. Doordat wij nogmaals in staat zijn om kennis en ervaring te allen tijde te combineren, hebben wij op elke vraag een antwoord en voor elk probleem een oplossing. Neem telefonisch contact met ons op en laat weten waar we jou mee kunnen helpen!

Bruikleen shared hosting bij Oxilion

Als we het hebben over shared hosting dan kan er natuurlijk maar één de beste zijn. Doordat wij al ruim 22 jaar actief zijn in de huidige branche is het naast passende hosting pakketten aanschaffen, ook mogelijk om advies te krijgen over het online avontuur dat jij met je bedrijf aangaat. Laat Oxilion zeker de hulp bieden in dit avontuur die jij misschien wel nodig hebt en bereik samen met ons de resultaten die jij online altijd al hebt willen behalen. Bestel jouw shared hosting pakketten vandaag nog bij dé specialist op dit gebied: Oxilion! We bieden twee verschillende soorten.