Kennisbank Mijn Oxilion

Shared Hosting

Ben jij op zoek naar een nieuwe shared hosting provider? Oxilion helpt jou graag verder! Met shared hosting draai jij meerdere websites op één server. Hierdoor bespaar je kosten, profiteer je van extra gebruiksgemak en biedt Oxilion jou non-stop technische ondersteuning. Op deze pagina vertellen we alles over shared hosting, de voordelen en waarom het een uitstekende optie voor jou is. Lees dus snel verder!

Basic hosting

Vanaf € 5,00

per maand
Ga naar Basic hosting
Simpel en eenvoudig
5 GB+ SSD-opslag
Onbeperkt databases
Onbeperkt e-mailadressen
Domeinnaam verplicht
PHP selectie 5.4 tot nieuwste
PHP performance tracking
Gratis SSL met Lets Encrypt
Onbeperkt dataverkeer
Installatron

Business hosting

Vanaf € 12,50

per maand
Ga naar Business hosting
Zakelijke hosting
10 GB SSD-opslag
Extra veel resources
Onbeperkt databases
Onbeperkt e-mailadressen
SSH toegang
Enterprise besturingssysteem
PHP performance tracking
PHP selectie 5.4 tot nieuwste
Gratis SSL met Lets Encrypt
One-click installer
Patchman
Back-up van al jouw data

Wat is shared hosting?

Shared hosting is een type webhosting waarbij meerdere websites op één server draaien. Elke site deelt de server's bronnen, zoals geheugen, rekenkracht en opslagruimte met andere sites. Shared hosting is kostenbesparend. De kosten van de server worden namelijk verdeeld over alle gebruikers.

Dit maakt shared hosting een populaire keuze voor midden en kleine organisaties, bloggers en mensen die een website willen starten zonder veel te investeren. Wil je een website online zetten zonder technische serverbeheerkennis? Dan is shared hosting de ideale oplossing voor jou!

De 5 voordelen van shared hosting

Met het kiezen van shared hosting profiteer jij van verschillende voordelen. Hieronder hebben we de vijf belangrijkste voor jou opgesomd:

 • Lage kosten: Bij shared hosting deel je de kosten van de server met meerdere gebruikers. En dat resulteert in lagere prijzen voor iedereen!
 • Gemakkelijk te gebruiken: Jij hoeft je geen zorgen te maken over het technische beheer van de server. Wij zorgen voor updates, beveiliging en onderhoud. Hierdoor kun jij je concentreren op de inhoud van jouw website.
 • Eenvoudig te upgraden: Is jouw website groeiende? Dan kun je eenvoudig jouw hostingpakket eenvoudig upgraden naar een groter pakket. Zónder dat jij van hostingprovider hoeft te wisselen.
 • Meerdere domeinen: Gebruikers kunnen vaak meerdere domeinen en websites hosten op een enkel hosting account. Dit betekent dat je niet extra hoeft te betalen voor een andere server als je meerdere websites wilt hebben. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijke blog en een zakelijke website. Dit maakt shared hosting een perfecte optie voor diegenen die meerdere online projecten beheren.
 • Gedeeld, maar geen impact van anderen: Door middel van geavanceerde techniek die worden toegepast is het niet mogelijk dat een andere gebruiker op dezelfde server nadelige ffecten heeft op jouw website. Dit wordt namelijk afgeschermd.
 • Altijd ondersteuning: Bij Oxilion heb jij altijd toegang tot de klantenservice en technische ondersteuning. Wanneer jij met een vraag zit, helpen we je direct verder!

Meer weten over de voordelen van shared hosting? Neem dan gerust contact op met één van onze online specialisten!

Waarom shared hosting ook voor jou een goed plan is!

Shared hosting biedt vele voordelen, zoals je hierboven hebt kunnen lezen. Doordat je…:

 • kostenbesparend bezig bent;
 • geen technische kennis nodig hebt;
 • makkelijk kunt groeien;
 • meerdere domeinen op één hostingaccount beheert;
 • Gedeeld, maar geen last van andere gebruikers; 
 • en al je vragen kunt stellen aan onze deskundige klantenservice.

...is het een erg aantrekkelijke optie voor de kleinere ondernemingen. Met shared hosting ben jij online aanwezig en begin jij op een eenvoudige manier jouw succesvolle avontuur. En dat allemaal tegen een lage prijs!

Oxilion: jouw shared hosting provider

Oxilion helpt jou graag verder met het adviseren van het juiste shared hostingpakket. Bij ons heb je namelijk keuze uit twee verschillende shared hostingpakketten:

Met deze twee hostingpakketten kunnen we jou in iedere situatie verder helpen. Of je nu met shared hosting wil beginnen, of juist op zoek bent naar een uitgebreider pakket. Tijdens het proces bieden we continu ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt.

Oxilion heeft al meer dan 22 jaar ervaring in het bieden van hostingdiensten. Al duizenden klanten mochten we verder helpen aan succesvolle online avonturen. Ben jij de volgende? Profiteer nu van de persoonlijke service met professioneel advies!

Meer informatie nodig?

Heb je nog vragen? Onze online specialisten zitten iedere werkdag klaar om jou verder te helpen. Je bereikt ons via 088 - 787 7678, het invullen van het online contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@oxilion.nl. We helpen je graag met deskundig advies!